ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΟΣ

Νίκη με μπαλάρα της Εθνικής Νέων επί της Εσθονίας

Νίκη με μπαλάρα της Εθνικής Νέων επί της Εσθονίας

Η Εθνική Νέων επικράτησε 4-0 της Εσθονίας σε φιλικό παιχνίδι στην Αγία Πετρούπολη με το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα να αποδίδει σπουδαίο ποδόσφαιρο και να έχει τέσσερις διαφορετικούς σκόρερ. (VIDEO)

Στο δεύτερο παιχνίδι της στο τουρνουά «Βαλεντίν Γκρανάτκιν» που διεξάγεται στην Αγία Πετρόπουλη η Εθνική Νέων αποδίδοντας σπουδαίο ποδόσφαιρο επικράτησε της Εσθονίας με 4-0 έχοντας τέσσερις διαφορετικούς σκόρερ.

Οι παίκτες του Γιάννη Γκούμα ο οποίος μετά το τέλος της αναμέτρησης δήλωσε απόλυτα ικανοποιημένος για την παρουσία των νεαρών ποδοσφαιριστών του έπαιξαν σπουδαίο ποδόσφαιρο, έβγαλαν ωραίους συνδυασμούς από τους οποίους προήλθαν τα τρία από τα τέσσερα γκολ ενώ έχασαν σωρεία ευκαιριών.

Το σκορ για το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα άνοιξε ο Αναστόπουλος στο17' με πλασέ από κοντά μετά από ωραία ενέργεια από τα δεξιά και όμορφη κίνηση του παίκτη του Πανιωνίου.

Το 2-0 έγινε με την έναρξη του δευτέρου μέρους με εύστοχη εκτέλεση από τον Νταλακούρα. Το 3-0 από την Εθνική Ελλάδος έγινε στο 61' με τους παίκτες της Εθνικής ομάδας να αλλάζουν δεκατρείς πάσες χωρίς να παρέμβει κάποιος αντίπαλος τους και από τα αριστερά η μπάλα στρώθηκε στον Καμπέτση που πλάσαρε εύστοχα.

Σε μια ανάλογη φάση στο 66' οι παίκτες της Εθνικής Ελλάδος άλλαξαν έντεκα φορές την μπάλα με την τελική πάσα να γίνεται και πάλι από τα αριστερά και τον Κωστανάσιο να σπρώχνει την μπάλα στα δίχτυα.

Εσθονία: Περκ, Νταβόντοφ (70' Πουκ), Λιπ, Οστρόφσκι (62' Σόργκα), Τάριους (46' Χέινμαα), Ζασούχιν (62' Λοκ), Γιάζεφ (46' Σάαρ), Πιχέλγκας (70' Σέπικ), Ράινμπεργκ (38' Πουμ), Βαχέρνα, Πιχτ (74' Κουοκάνεν).

Ελλάδα: Τσιφτσής, Μπούσης, Νταλακούρας, Παπαδογιωργάκης, Ταμπάς, Χατζηδήμπας (70' Αποστολάκης), Παπάζογλου, Τσίγκος (77' Νούκαρης), Αναστόπουλος (62' Κωστανάσιος), Δημήτρουλας (62' Τζοβάρας), Καμπέτσης (70' Χατζηστραβός).

Γκούμας: "Να βελτιωνόμαστε μέσα από κάθε ματς"

Από την πλευρά του ο τεχνικός της Εθνικής Ελλάδος Γιάννης Γκούμας μετά το τέλος του αγώνα υποστήριξε:

«Ήμασταν η καλύτερη ομάδα και πήραμε τη νίκη δίκαια. Παιχνίδι με παιχνίδι γινόμαστε καλύτεροι. Όπως είχα πει είναι καινούρια η ομάδα μας και μέσα από αυτά τα παιχνίδια προσπαθούμε να βελτιωνόμαστε. Ο επόμενος αγώνας είναι με τη Βουλγαρία και φυσικά έχουμε σκοπό να το κερδίσουμε κι αυτόν, προκειμένου να πάρουμε μία από τις δυο πρώτες θέσεις του ομίλου για να παίξουμε για τις θέσεις 1-8 του τουρνουά. Αυτός ήταν άλλωστε και ο πρωταρχικός μας στόχος».

Δείτε τα γκολ του αντιπροσωπευτικού συγκροτήματος:

TAGS ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ