ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΟΣ

Νίκες για Ολλανδία, Ισπανία στο EURO 2015 U19

Νίκες για Ολλανδία, Ισπανία στο EURO 2015 U19

Η Ισπανία έδειξε τα δόντια της από την πρεμιέρα του EURO 2015 επικρατώντας με 3-0 της Γερμανίας ενώ η Ολλανδία κέρδισε με 1-0 την αντίστοιχη ομάδα της Ρωσίας στην πρεμιέρα του δευτέρου ομίλου.

Ισπανία και Ολλανδία πήραν το προβάδισμα στον δεύτερο όμιλο του EURO 2015 μετά τις νίκες τους επί των Γερμανία και Ρωσία αντίστοιχα. Οι Ισπανοί από την πρεμιέρα της διοργάνωσης έδειξαν γιατί θεωρούνται το φαβορί επικρατώντας με 3-0 επί των Γερμανών ενώ οι Ολλανδοί πήραν τους τρεις βαθμούς νικώντας τους Ρώσους με 1-0.

Γερμανία-Ισπανία 0-3

Οι «Φούριας Ρόχας» επικράτησαν 3-0 της «Νατσιονάλμανσαφτ» χάρη στα γκολ που πέτυχαν μόλις στο 8ο λεπτό της συνάντησης ο Μερίνο με κοντινό πλασέ, ο Μαγιοράλ με πέναλτι (ανατροπή του ιδίου από τον γκολκίπερ Φουνκ) στο 74ο λεπτό και στις καθυστερήσεις του αγώνα (93') ο Ναχουέλ.

Διαιτητής ήταν ο Ιταλός Μάρκο Γκουΐντα, ο οποίος έδειξε κίτρινη κάρτα στους Κέρερ, Καρικόλ, Φουνκ, Βάλντσμιντ και απέβαλε με απευθείας κόκκινη στο 89ο λεπτό τον Πεδράσα.

ΓΕΡΜΑΝΙΑ: Φουνκ- Κλόστερμαν, Κλούντερ, Τάχ, Κέρερ, Αμίρι (78' Οζτούρκ), Βέρνερ, Κουέτο (81' Ρίτσο), Σανέ, Μπάρι (46' Βάλντσμιντ), Φίρενμπαχ.

ΙΣΠΑΝΙΑ: Σιβέρα- Καρικόλ, Μερέ, Μερίνο (67' Τσέικ), Σεμπάλος (87' Φερνάντεζ), Μαγιοράλ, Ασένσιο (69' Ναχουέλ), Χερνάντεζ, Βαγέχο, Πεδράσα, Μπόρχα.

Ολλανδία-Ρωσία 1-0

Στο παιχνίδι που άνοιξε την αυλαία του δευτέρου ομίλου ανάμεσα σε Ολλανδία και Ρωσία ο Φαν Άμερσφοοτ ήταν ο ποδοσφαιριστής που άνοιξε το σκορ και τον... λογαριασμό των γκολ στον Β' Όμιλο του EURO U19, δίνοντας τη νίκη στην Ολλανδία επί της Ρωσίας (1-0).

Το νικητήριο τέρμα από τον υψηλόσωμο φορ των “Οράνιε” σημειώθηκε με κεφαλιά στο 44' της αναμέτρησης ύστερα από εκτέλεση φάουλ του Ουλντ Τσικ.

Νίκες για Ολλανδία, Ισπανία στο EURO 2015 U19

Η ρωσική ομάδα αγωνίστηκε με 10 παίκτες από το 62' λόγω αποβολής του Λικάτσεφ και είχε τη μεγάλη ευκαιρία για την ισοφάριση στο 51' όταν ο Σεϊντάγεφ σούταρε μέσα από την αντίπαλη περιοχή κι έστειλε την μπάλα στο οριζόντιο δοκάρι.

Διαιτητής του παιχνιδιού, το οποίο παρακολούθησαν στο AEL FC Arena 2.038 φίλαθλοι, ήταν ο Ταμάς Μπόγκναρ από την Ουγγαρία.

ΟΛΛΑΝΔΙΑ: Ντρόμελ, Οβούσου (59' Λόοφ), Σάνιεζ, Μίρανι, Πάαλ, Ντουάρτε, Νούρι (77' Ουβέγιαν), Φαν Άμερσφοορτ, Ντε Γιονγκ, Ουλντ Τσικ (61' Καλόν), Κάντα.

ΡΩΣΙΑ: Μιτριούσκιν, Μακάροφ, Τσερνόφ, Γιακούμπα, Γκούλιεφ, Μπαρίνοφ, Σεϊντάγεφ (79' Νουρισόφ), Γκολόβιν, Ζούεφ (46' Ζεμαλεντίνοφ), Λικάτσεφ, Μελκάτζε (64' Γκαζίλιν).

Β ΟΜΙΛΟΣ (ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ)

1) Ισπανία 3 (3-0)
2) Ολλανδία 3 (1-0)
3) Ρωσία 0 (0-1)
4) Γερμανία 0 (0-3)

Περισσότεροι από 6.000 στο AEL FC Arena

Αρκετός κόσμος έδωσε το παρών στο AEL FC Arena για να παρακολουθήσει και τις δυο αναμετρήσεις καθώς περισσότεροι από 6.000 φίλοι του ποδοσφαίρου βρέθηκαν στο γήπεδο της Λάρισας και είδαν από κοντά τις προσπάθειες και των τεσσάρων ομάδων. Η προσέλευση των φιλάθλων μάλιστα εντυπωσίασε τους ποδοσφαιριστές των ομάδων που έδωσαν τον καλύτερο τους εαυτό για να ικανοποιήσουν με την απόδοση τους το κοινό.

Νίκες για Ολλανδία, Ισπανία στο EURO 2015 U19
TAGS ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ