ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΟΣ

Νέα εμφάνιση Εθνικής: Στη δόξα του μπλε

ΔΙΕΘΝΕΣ ΦΙΛΙΚΟ / ΕΛΛΑΔΑ - ΕΛΒΕΤΙΑ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΑΝΤΩΝΗΣ ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI)
ΔΙΕΘΝΕΣ ΦΙΛΙΚΟ / ΕΛΛΑΔΑ - ΕΛΒΕΤΙΑ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΑΝΤΩΝΗΣ ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Η Nike παρουσίασε τις νέες εμφανίσεις της Εθνικής, οι οποίες προσφέρουν στους παίκτες την τελευταία καινοτομία στην απόδοση, την τεχνολογία Nike Dri-Fit και την περιβαλλοντική βιωσιμότητα.

Η Ελληνική Εθνική Ομάδα είναι γνωστή για τη σκληρή δουλειά & την αποφασιστικότητα της, και τα χαρακτηριστικά αυτά ξεχωρίζουν στη νέα εμφάνιση που δημιούργησε η Nike, για να γιορτάσει την ακούραστη προσπάθεια μιας από τις πιο ξεχωριστές ομάδας του ευρωπαϊκού ποδοσφαίρου.

Για το 2018, η νέα εμφάνιση ενσωματώνει την ακεραιότητα και την ομαδικότητα της ομάδας, με ένα τολμηρό και συναρπαστικό σχέδιο που γιορτάζει την ενότητα και την υπερηφάνεια της χώρας

Η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΟΜΑΔΑ ΕΠΙΣΤΡΕΦΕΙ ΣΤΟ ΧΡΩΜΑ ΤΗΣ

Στη νέα φανέλα της Εθνικής Ομάδας για τα εντός έδρας παιχνίδια, το μπλε της θάλασσας εναλλάσσεται με το γαλάζιο του ουρανού και σχηματίζει ολόκληρη την ελληνική σημαία, ενώ ο σταυρός- σύμβολο περηφάνιας και κληρονομιάς της Ελλάδας κοσμεί μια μοναδική σε σχεδιασμό φανέλα.

Χρησιμοποιώντας δύο αποχρώσεις του μπλε, το πουκάμισο απεικονίζει την ελληνική σημαία με το σταυρό της σημαίας στο δεξί στήθος. Η εμφάνιση για τα εκτός έδρας παιχνίδια είναι λευκή με μπλε διακοσμητικά στοιχεία και το σήμα της ελληνικής ομοσπονδίας ποδοσφαίρου σε κεντρική θέση της φανέλας.

Οι νέες εμφανίσεις χαρακτηρίζονται από το πάθος και το στυλ της μάρκας, προσφέροντας στους παίκτες την τελευταία καινοτομία στην απόδοση, την τεχνολογία Nike Dri-Fit και την περιβαλλοντική βιωσιμότητα.

TEXNΟΛΟΓΙΑ NIKE DRI-FIT

Η τεχνολογία Nike Dri-FIT απομακρύνει τον ιδρώτα από το σώμα στο εξωτερικό των εμφανίσεων, απ’ όπου εξατμίζεται γρήγορα. Αυτό επιτρέπει στους παίκτες να αποδίδουν στο μέγιστο, παραμένοντας πιο δροσεροί και άνετοι, στεγνοί κι άνετοι.

ΑΕΙΦΟΡΟΣ ΚΑΙΝΟΤΟΜΙΑ

Η Nike τοποθετεί την αειφόρο καινοτομία στην καρδιά των προϊόντων της μέσω της χρήσης ανακυκλωμένου πολυεστέρα, παρέχοντας ασυναγώνιστες επιδόσεις και χαμηλότερες περιβαλλοντικές επιπτώσεις. Κάθε κομμάτι της εμφάνισης – η μπλούζα, τα σορτς και οι κάλτσες - κατασκευάζεται με ανακυκλωμένο πολυεστέρα, από ανακυκλωμένα πλαστικά μπουκάλια που λιώνουν για να παράγουν λεπτά νήματα που χρησιμοποιούνται για τη δημιουργία του υφάσματος. Κάθε εμφάνιση κατασκευάζεται με μέσο όρο 18 ανακυκλωμένων πλαστικών φιαλών.

Οι νέες εμφανίσεις της Εθνικής Ομάδας Ποδοσφαίρου της Ελλάδας είναι διαθέσιμες στο nike.com και τα καταστήματα Nike από τις 4 Απριλίου.

Photo Credits: Eurokinissi

TAGS ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ