ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΟΣ

Ναβάλκα: "Αντιμετωπίζουμε πολύ σοβαρά το φιλικό με την Ελλάδα"

Ναβάλκα: "Αντιμετωπίζουμε πολύ σοβαρά το φιλικό με την Ελλάδα"

Ο ομοσπονδιακός τεχνικός της Πολωνίας, Άνταμ Ναβάλκα, παρά τις πολλές αλλαγές και τα νέα πρόσωπα που θα υπάρξουν στο φιλικό με την Ελλάδα υποστήριξε πως το περιμένει με μεγάλο ενδιαφέρον.

Η Πολωνία μπορεί να έχει αρκετούς απόντες στο φιλικό της Τρίτης με την Ελλάδα αλλά αυτό δεν θα παίξει κανέναν ρόλο σύμφωνα με τον ομοσπονδιακό τεχνικό Άνταμ Ναβάλα. Όπως δήλωσε χαρακτηριστικά θέλει να δει από τους παίκτες που θα χρησιμοποιήσει τον καλύτερο τους εαυτό ώστε να του δείξουν ότι μπορούν να βρεθούν στο αρχικό σχήμα.

Χαρακτηριστικά είπε:

"Είμαστε πολύ αισιόδοξοι για το ματς με την Ελλάδα αλλά κι αυτά που θα ακολουθήσουν το φθινόπωρο. Στο ματς με τη Γεωργία δείξαμε ότι είμαστε σε πολύ καλή κατάσταση τόσο από πλευράς τακτικής, όσο και αγωνιστικά. Αντιμετωπίζουμε πολύ σοβαρά το παιχνίδι με την Ελλάδα και θα δώσουμε ευκαιρία σε πολλούς παίκτες οι οποίοι θα μπορέσουν να μας δείξουν ότι μπορούν να κερδίσουν θέση βασικού στην εθνική ομάδα. Το παιχνίδι με τους Έλληνες θα έχει πολύ ενέργεια και όλο το τεχνικό τιμ το αντιμετωπίζουμε με πολύ μεγάλο ενδιαφέρον".

Για το αήττητο σερί της ομάδας του:
«Είναι σημαντικό για όλους μας. Όπως σας είπα βλέπουμε αυτό το παιχνίδι πολύ σοβαρά. Οι παίκτες της Λέγκια (σ.σ. Μπρος, Γιόντοβλιετς, Κούχαρτσικ) έχουν άδεια διότι μας ζητήθηκε από την ομάδα τους να μην επιβαρυνθούν άλλο μετά από μία πολύ επίπονη σεζόν. Θα κάνουμε τις καλύτερες δυνατές επιλογές και θα έχουμε την ευκαιρία να δοκιμάσουμε κάποια σχήματα και συστήματα για να βγάλουμε τα δικά μας συμπεράσματα».

Για το παιχνίδι κόντρα στην Γεωργία:
«Είχαμε αναλύσει πολύ καλά τον αντίπαλο μας και γνωρίζαμε καλά πως θα παίξουν. Είχαμε πολλούς άσους στη σύνθεσή μας. Στο τέλος καταφέραμε να βάλουμε τα γκολ διότι είχαμε υπομονή, επιμονή και πειθαρχία. Έτσι θα έρθουν τα αποτελέσματα».

Για την άδεια σε Λεβαντόφσκι, Φαμπιάνσκι, Πίστσεκ, Κριχόβιακ:
"Περιμέναμε να δούμε πρώτα το ματς με τη Γεωργία γιατί στο παιχνίδι υπάρχουν πάντα και οι τραυματισμοί. Επίσης από πριν ήξερα ότι οι παίκτες της Λέγκια δεν θα μπορούσαν να πάρουν μέρος στο φιλικό. Ήθελα να ξεκουραστούν κάποιοι που έχουν δώσει 50-60 ματς μέσα στη σεζόν. Οι παίκτες χρειάζονται και ανάπαυση . Είχαμε σκληρούς αγώνες την άνοιξη και γι' αυτό πρέπει να λαμβάνω υπόψιν μου και τη φυσική εξάντληση, προκειμένου να είναι έτοιμοι όλοι για το φθινόπωρο".

Από πλευράς των Πολωνών μίλησε ο Αρτούρ Μπόρουτς ο οποίος θα πιάσει τις 80 συμμετοχές με το εθνόσημο στο φιλικό με την Ελλάδα λέγοντας: "Είναι μεγάλη τιμή για μένα που θα ενταχθώ σ' αυτή την εκλεκτή "λέσχη", αλλά στην καθημερινή μου δουλειά δεν αλλάζει κάτι. Είναι απλά μια ευχάριστη στιγμή για μένα".

Ενώ από την πλευρά του ο Καμίλ Γκλικ ο οποίος θα φορέσει για πρώτη φορά το περιβραχιόνιο του αρχηγού σημείωσε:

«Είναι μεγάλο αξίωμα και τιμή για μένα. Κάποια όνειρά μου γίνονται σιγά-σιγά πραγματικότητα. Πρώτα να παίξω στην εθνική και τώρα να βάλω το περιβραχιόνιο του αρχηγού. Θα είναι ιδιαίτερο για μένα.».

TAGS ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ