ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΟΣ

Μπασινάς: "Δεν αρέσει σε κανέναν αυτή η κατάσταση"

Μπασινάς: "Δεν αρέσει σε κανέναν αυτή η κατάσταση"
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Ο Άγγελος Μπασινάς μίλησε στους εκπροσώπους Τύπου και τόνισε πως η κατάσταση που έχει διαμορφωθεί στο ελληνικό ποδόσφαιρο δεν αρέσει σε κανέναν, ενώ αναφέρθηκε και στην επικείμενη συνάντηση με τον πρωθυπουργό, Αλέξη Τσίπρα.

Στο γραφείο του υφυπουργού Αθλητισμού, Γιώργου Βασιλειάδη βρέθηκε το απόγευμα της Τετάρτης (16/11) αντιπροσωπεία ποδοσφαιριστών απ' την Εθνική ομάδα που κατέκτησε το Euro 2004 προκειμένου να συζητήσουν τις τελευταίες εξελίξεις στο χώρο του ποδοσφαίρου.

Κατά την έξοδο τους απ' το γραφείο, ο Άγγελος Μπασινάς μίλησε στους εκπροσώπους Τύπου και τόνισε πως η κατάσταση που έχει διαμορφωθεί δεν αρέσει σε κανέναν, ενώ αναφέρθηκε και στην επικείμενη συνάντηση με τον πρωθυπουργό, Αλέξη Τσίπρα.

"Είμαστε εδώ ως εκπρόσωποι της ομάδας του 2004, εκπροσωπούμε και τους 23 ποδοσφαιριστές. Έχουμε μιλήσει μεταξύ μας για τις απόψεις μας. Μας κάλεσε ο κύριος υπουργός να μιλήσουμε για το ποδόσφαιρο. Μιλήσαμε, είπαμε κάποια πράγματα. Βλέποντας και κάνοντας. Ακόμα δεν έχουμε να πούμε κάποια πράγματα. Ούτε έχουμε καταθέσει κάτι, ούτε μας έχει καταθέσει κάτι", ανέφερε αρχικά ο πρώην αρχηγός της Εθνικής.

Για τη συνάντηση με τον πρωθυπουργό, Αλέξη Τσίπρα: "Το πιο πιθανό είναι αν γίνει την Παρασκευή, 2 η ώρα απ’ ότι ξέρω. Νομίζω αύριο θα είμαστε σίγουροι να σας το πούμε και αυτό".

Για το τι ειπώθηκε στη συζήτηση: "Κάναμε μια συζήτηση γενικώς για το ποδόσφαιρο και όπως ξαναείπα, βλέποντας και κάνοντας. Δεν έχουμε πει κάτι για να μπορέσουμε να σας ανακοινώσουμε κάτι. Μια συζήτηση ήταν, το πώς βλέπουμε το ποδόσφαιρο".

Για τις απόψεις που έχει η πλευρά των ποδοσφαιριστών: "Αυτή την στιγμή και οι 23 είμαστε εκτός ποδοσφαίρου απ’ όσο ξέρετε. Οπότε το πώς βλέπουμε εμείς το ποδόσφαιρο είναι ότι το βλέπουμε σαν φίλαθλοι. Δεν νομίζω να αρέσει σε κανέναν αυτή η κατάσταση. Νομίζω ότι το όλο πράγμα θέλει πολύ δουλειά. Μην προτρέχουμε σε τίποτα. Ανταλλάξαμε απόψεις, αυτό ήταν όλο".

Photo Credits: Action Images

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

Στον υφυπουργό Αθλητισμού αντιπροσωπεία της Εθνικής ομάδας του 2004
TAGS ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ