ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΟΣ

Μπακασέτας: "Δεν μπορώ να περιγράψω τη χαρά μου"

Μπακασέτας: "Δεν μπορώ να περιγράψω τη χαρά μου"
Μπακασέτας ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Ο Τάσος Μπακασέτας εξέφρασε τη χαρά του για την πρώτη εμφάνιση με το εθνόσημο σε επίσημο ματς, υποστήριξε ότι όλα είναι υπό έλεγχο και αναφέρθηκε στο γεγονός ότι κλήθηκε να παίξει αριστερά στην επίθεση. Τι είπε ο Αλέξανδρος Τζιόλης.

Μετά τη νίκη επί του Γιβραλτάρ, ο Τάσος Μπακασέτας είπε: " Δεν μπορώ να σας περιγράψω τη χαρά μου με λέξεις αυτή τη στιγμή. Ήταν κάτι που ονειρευόμουν από πολύ μικρό παιδί, να αγωνιστώ σε επίσημο ματς με την Εθνική. Δεν πετάμε στα σύννεφα. Θέλουμε να συνεχίσουμε σε αυτό το ρυθμό.

Όλα είναι υπό έλεγχο, όλα είναι μια χαρά. Ψυχολογία δεν πήραμε από τώρα, αλλά από τα δύο φιλικά με την Αυστραλία. Και πιο αντιπροσωπευτικό παράδειγμα η προ ημερών νίκη με την Ολλανδία, ένα μεγαθήριο της Ευρώπης, την οποία κερδίσαμε δίκαια. Αγχωθήκαμε λίγο σήμερα, αλλά στο τέλος πήραμε αυτό που θέλαμε και είμαστε ικανοποιημένοι. Όταν κερδίζει η ομάδα είναι όλα καλά".

Για το πώς αισθάνθηκε που ξεκίνησε από αριστερά, άσχετα αν στην πορεία έκλινε προς το κέντρο: "Η αλήθεια είναι ότι είχα καιρό να παίξω αριστερά. Με βοήθησε πολύ όμως όλη η ομάδα, ο Γιώργος (σ. Τζαβέλλας) που μου μιλούσε στη διάρκεια του αγώνα. Οποιαδήποτε θέση και αν μου ζητηθεί, επειδή γενικά γίνεται πολλή κουβέντα, εγώ θα την παίξω. Και είμαι διατεθειμένος να τις μάθω όλες για να αντεπεξέλθω σε όλες το ίδιο".

O Aλέξανδρος Τζιόλης, ανέφερε με τη σειρά του: "Το σημαντικό είναι να βρούμε την ψυχολογία μας και την αυτοπεποίθησή μας. Συνεχίζουμε είναι ένας δύσκολος όμιλος. Εάν είμαστε αυτοί που πρέπει έχουμε τις δυνατότητες σε δύο χρόνια να είμαστε στην Ρωσία".

Για το αν αγχώθηκε μετά το 1-1, είπε πως "είχαμε δυσάρεστες εμπειρίες. Ήμασταν συγκεντρωμένοι και αφοσιωμένοι στον στόχο και τα καταφέραμε γιατί ξέραμε καλά πλέον πως όλοι μπορούν να παίξουν ποδόσφαιρο και να σου κάνουν την ζημιά".

Τέλος, αναφερόμενος για τα στοιχεία που χρειάζεται βελτίωση η ομάδα, απάντησε: "Χρειαζόμαστε βελτίωση. Η συγκεκριμένη ομάδα όμως έχει πολύ ταλέντο. Πρέπει να βρούμε την ομοιογένεια και την αυταπάρνηση που είχε αυτή ομάδα".

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

Photo Credits: Action Images

TAGS ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ