ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΟΣ

Μπακάκης: "Πολύ καλό το κλίμα, μπορούμε να φτάσουμε ψηλά"

ΔΙΕΘΝΕΣ ΦΙΛΙΚΟ / ΕΛΛΑΔΑ - ΕΛΒΕΤΙΑ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΑΝΤΩΝΗΣ ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI)
ΔΙΕΘΝΕΣ ΦΙΛΙΚΟ / ΕΛΛΑΔΑ - ΕΛΒΕΤΙΑ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΑΝΤΩΝΗΣ ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Την ικανοποίηση του για την επιστροφή του σε παιχνίδι της εθνικής ομάδας εξέφρασε ο Μιχάλης Μπακάκης, που στις δηλώσεις του εμφανίστηκε αισιόδοξος για το μέλλον παρά την ήττα στο φιλικό με την Ελβετία. Τι είπε ο Βασίλης Τοροσίδης.

Διαβάστε τι δήλωσε ο Μιχάλης Μπακάκης στην κάμερα του epsilonTV, μετά το τέλος της φιλικής αναμέτρησης με την Ελβετία στο ΟΑΚΑ:

"Είμαι πολύ χαρούμενος, φέτος έχω πιάσει καλή απόδοση με την ΑΕΚ. Ήρθε η κλήση μου μετά από τρία χρόνια και είμαι πολύ χαρούμενος για αυτό", τόνισε αρχικά για την επιστροφή του με το εθνόσημο στο στήθος και ρωτήθηκε για το κλίμα που συνάντησε στην ομάδα:

"Με το που ήρθα ήταν πολύ θερμό. Υπήρχαν παίκτες που τους είχα γνωρίσει. Έχουμε και νέα παιδιά που τους γνωρίζω ως αντίπαλος. Υπάρχει πολύ καλό κλίμα και θέλουμε να συνεχίσουμε έτσι και να βγάλουμε αυτό το κλίμα στον αγωνιστικό χώρο".

Για την ήττα από την Ελβετία και τι μπορεί να κρατήσει η Ελλάδα από το ματς:

"Έχουμε αρκετά καλά στοιχεία να κρατήσουμε. Παίξαμε με έναν αντίπαλο που έχει πολύ καλούς ποδοσφαιριστές. Τους παίξαμε στα ίσια.

Έχουμε έναν κορμό και θέλουμε η Εθνική να πάει μακριά σε όλες τις διοργανώσεις. Δεν μπορούμε να χαλαρώνουμε. Δεν υπάρχουν φιλικά και είναι σίγουρο ότι πάντα θα είμαστε πάντα σε εγρήγορση".

Για το αν η Ελλάδα έχει την δυνατότητα να διαγράψει υψηλή πορεία στο άμεσο μέλλον:

"Εννοείται γιατί υπάρχουν ποδοσφαιριστές που παίζουνε σε υψηλό επίπεδο. Υπάρχουν και νέοι ποδοσφαιριστές με δίψα και με αυτό τον συνδυασμό θέλουμε να φτάσουμε ψηλά".

ΤΟΡΟΣΙΔΗΣ: "ΝΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΤΟΙΜΟΙ ΓΙΑ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ"

"Είναι μια νέα αρχή για εμάς, μετά από δύο αποτυχημένες προσπάθειες να προκριθούμε στα τελικά. Δεν αξίζαμε να χάσουμε, ήταν ένα ισορροπημένο παιχνίδι, η ισοπαλία θα ήταν δίκαιο αποτέλεσμα.

Θα παίξουμε ένα ακόμη δύσκολο φιλικό, η ομάδα είναι σχετικά νέα και θα δουλέψουμε για να είμαστε έτοιμοι στο μέλλον", τόνισε ο αρχηγός της εθνικής, Βασίλης Τοροσίδης, μετά το τέλος του αγώνα.

Photo credits: eurokinissi

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:

Σκίμπε: "Είχαμε καλή απόδοση και ήμασταν ανταγωνιστικοί"
Πέτκοβιτς: "Παίκτες υψηλού επιπέδου η Ελλάδα"
Η κριτική των παικτών της Εθνικής
Καλύτερη η Ελβετία, 1-0 την Ελλάδα με γκολάρα του Τζεμαϊλί
ΨΗΦΙΣΤΕ: Σας αρέσει η νέα εμφάνιση της Εθνικής;
TAGS ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ