ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΟΣ

Μόρας: "Θα είμαστε έτοιμοι όταν χρειαστεί"

Μόρας: "Θα είμαστε έτοιμοι όταν χρειαστεί"
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Ο Βαγγέλης Μόρας τόνισε μετά το ματς πως η Εθνική είναι σε περίοδο προετοιμασίας, ενώ είπε πως μαθαίνουν οι παίκτες το 3-5-2. Τι είπε για τον Μίχαελ Σκίμπε. Με τη σειρά του μίλησε και ο Κώστας Σταφυλίδης.

Μετά το τέλος του αγώνα με την Ισλανδία, ο Βαγγέλης Μόρας μίλησε στην κάμερα του OTE-TV και ανέφερε πως η Εθνική ομάδα είναι σε περίοδο προετοιμασίας, ενώ είπε πως μαθαίνουν οι παίκτες το 3-5-2.

"Πρέπει να καταλάβουμε πως είμαστε σε στάδιο προετοιμασίας. Είναι καινούριοι παίκτες στην ομάδα, εγώ για παράδειγμα δεν έχω παίξει με αρκετούς μαζί. Το καλό είναι πως βλέπεις καλά στοιχεία, αλλά σκοπός των φιλικών είναι να βελτιωθούμε, να κρατήσουμε τον ενθουσιασμό, τη διάθεση για να μπορέσουν να έρθουν τα αποτελέσματα. Δεν θα αλλάξει όμως αμέσως αυτό", είπε αρχικά και συνέχισε:

"Ήμασταν λίγο ανοργάνωτοι στο δεύτερο μέρος, δεχθήκαμε πολλές φάσεις, κάναμε λάθη στα στημένα, θέλουμε συγκέντρωση. Είναι δύσκολο να παίξεις ζώνη στις στημένες φάσεις, γιατί εξαρτάται από πολλούς παράγοντες. Πρέπει να δουλέψουμε πάνω σε αυτό και να μην κάνουμε τα ίδια λάθη. Δεν γίνεται να το μάθει ένας παίκτης από τη μία μέρα στην άλλη, το 3-5-2 είναι ένα σύστημα που αν δεν το δουλεύεις σωστά μπορείς να δεχθείς φάσεις. Θα είμαστε έτοιμοι όμως όταν χρειαστεί".

Για τον Μίχαελ, Σκίμπε, τόνισε: "Χρειάζεται ηρεμία. Δείχνει πάθος, διάθεση να αλλάξει τη ψυχολογία της ομάδας. Υπάρχει και διάθεση από τους παίκτες".

Σταφυλίδης: "Είναι καθαρά δικό μας φταίξιμο"

Ο διεθνής άσος της Αουγκσμπουργκ, Κώστας Σταφυλίδης, ο οποίος αγωνίστηκε στη μεσαία γραμμή, είπε με τη σειρά του: "Σίγουρα ξεκινήσαμε καλά, πετύχαμε δύο γκολ και νομίζω πως είχαμε τον έλεγχο του αγώνα. Δεν δεχτήκαμε πίεση, εκτός από δύο στατικά σουτ. Στο δεύτερο μέρος, δεν μπορώ να καταλάβω τι έγινε.

Είχαμε ίσως μία ασφάλεια με το 2-0, δεν μπορώ να το εξηγήσω, όμως. Δεχτήκαμε τρία γκολ από στημένα, θεωρώ πως είναι καθαρά δικό μας φταίξιμο, δεν μπορούμε να χάνουμε τη συγκέντρωσή μας, πρέπει να συνεχίσουμε να δουλεύουμε.

Προσπαθούμε όλοι μαζί να αλλάξουμε την κατάσταση, πρέπει όμως να είμαστε 90' συγκεντρωμένοι. Δείξαμε καλύτερο πρόσωπο, πιο βελτιωμένοι. Από εκεί και πέρα, έχουμε και τα επόμενα φιλικά, θα δούμε κι εκεί πως θα είναι τα πράγματα. Αν προσπαθήσουμε όλοι μαζί κι είμαστε συγκεντρωμένοι 100%, θα έχουμε αποτέλεσμα".

Photo Credits: Action Images

TAGS ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ