ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΟΣ

Μόρας: "Να ξαναγίνουμε οικογένεια"

Μόρας: "Να ξαναγίνουμε οικογένεια"
INTIME SPORTS

Ο Βαγγέλης Μόρας μετά το φιλικό της εθνικής με την Πολωνία τόνισε ότι πρέπει η ομάδα να ξαναβρεί την έννοια της οικογένειας.

Η εικόνα της εθνικής στο φιλικό με την Πολωνία ήταν καλύτερη σε σχέση με αυτή που παρουσίασε στην ήττα από τα Νησιά Φερόε. Ο Βαγγέλης Μόρας τόνισε αμέσως μετά τον αγώνα πως το βασικό που πρέπει να ξαναβρεί η εθνική είναι ο οικογενειακός χαρακτήρας που είχε.

"Η Εθνική έχει χάσει την έννοια της οικογένειας, πρέπει να γυρίσουμε σε αυτή την κατάσταση, ώστε να παίξουμε καλύτερα στη συνέχεια. Σήμερα παίξαμε καλά και φέραμε ένα καλό αποτέλεσμα, να κοιτάξουμε τι θα κάνουμε από ‘δω και πέρα.

Εγώ μπορώ να δώσω τα πάντα για την Εθνική, πάντα αγωνίζομαι σα να είναι το τελευταίο μου ματς με τα εθνικά χρώματα, όμως στην Ελλάδα είμαστε γενικά υπερβολικοί στις αντιδράσεις μας" τόνισε χαρακτηριστικά ο 33χρονος αμυντικός.

Από την πλευρά του ο Ταξιάρχης Φούντας είπε: "Ήμασταν κακοί στα προκριματικά, θα μπορούσαμε να παίξουμε καλύτερα, όμως συνεχίζουμε και δεν πρέπει να κοιτάμε πίσω. Εμείς οι νέοι παίκτες πλέον παρακολουθούμαστε από τους σκάουτερ και πρέπει να αγωνιζόμαστε πάντα για το καλύτερο".

Τέλος, ο Στέφανος Καπίνο δήλωσε: "Ίσως και εμείς να μην ήμασταν έτοιμοι για αυτό που περάσαμε, να μην τα ισοπεδώνουμε όλα κι εσείς κι εμείς, αυτή η ομάδα έχει πολλά νέα παιδιά και μπορούν να στηρίξουν το μέλλον. Βεβαίως και ήταν άσχημα τα αποτελέσματα και το καταλαβαίνουμε αυτό, καταλαβαίνουμε και το κόσμο, αλλά δεν είμαστε γι' αυτό που έχουμε δείξει είμαστε για κάτι καλύτερο μπορούμε να το πετύχουμε στο μέλλον.

Είναι δύσκολο, αλλά υπάρχουν πολλά ταλαντούχα παιδιά στην Ελλάδα και παίκτες με εμπειρίες από το εξωτερικό που μπορούν να δώσουν πολλά πράγματα αρκεί να ηρεμήσουμε και να κάνουμε μία νέα αρχή υπάρχουν άνθρωποι δίπλα στην ομάδα που γνωρίζουν τι πρέπει να κάνουμε για να βγούμε από τα δύσκολα. Θα ήθελα να παίξω περισσότερο Μαιντς δυστυχώς δεν πήρα ευκαιρίες που ήθελα, θα είμαι έτοιμος όποτε που ζητήσει η εθνική".

TAGS ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ