ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΟΣ

Μεγαλώνει η λίστα του "Κάρα"

Μεγαλώνει η λίστα του "Κάρα"

Η συνάντηση του Γιώργου Καραγκούνη με τον Γιώργο Γκιρτζίκη θα βγάλει νέα σχετικά με τον επόμενο προπονητή της Εθνικής, ενώ στη λίστα του "Κάρα" προστέθηκαν και οι Στογιάνοβιτς-Κετσπάγια.

Δυο ακόμη προπονητές βρίσκονται στη λίστα του Γιώργου Καραγκούνη, η συνάντηση του οποίου με τον Γιώργο Γκιρτζίκη σήμερα (28/1) θα βγάλει νέα σχετικά με τον διάδοχο του Κλάουντιο Ρανιέρι στον πάγκο του αντιπροσωπευτικού συγκροτήματος.

Πέρα από τα όσα ονόματα έχουν δει το φως της δημοσιότητας, οι Σλάβισα Στογιάνοβιτς και Τιμούρ Κετσπάγια είναι δυο επιπλέον επιλογές του διευθυντή ποδοσφαίρου των Εθνικών μας ομάδων.

Ο 46χρονος Γεωργιανός είναι γνώστης της ελληνικής πραγματικότητας και έχει προϋπηρεσία σε πάγκο εθνικής ομάδας, αυτόν της πατρίδας του από το 2009 ως το 2014 και αποχώρησε λόγω θεμάτων που είχε με την Ομοσπονδία. Ο Κετσπάγια βρίσκεται αυτές τις μέρες στην Ελλάδα και δεν αποκλείεται να γίνει συνάντηση.

Το τελευταίο όνομα που μπήκε στη λίστα, είναι του Σλάβισα Στογιάνοβιτς, με τον 45χρονο Σέρβο κόουτς να κάνει δηλώσεις επί του θέματος στο "srbijadanas.com", λέγοντας: "Αν ισχύει, είναι τιμή μου. Δεν είναι μικρό πράγμα να σε θέλει μία πρώην Πρωταθλήτρια Ευρώπης, αλλά ο μάνατζέρ μου ίσως ξέρει περισσότερα".

TAGS ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ