ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΟΣ

Χωρίς Σαμαρά η προεπιλογή του Ρανιέρι

Χωρίς Σαμαρά η προεπιλογή του Ρανιέρι
INTIME SPORTS

Ο Κλάουντιο Ρανιέρι ανακοίνωσε την προεπιλογή των Ελλήνων παικτών που αγωνίζονται στο εξωτερικό για τα ματς με τα Νησιά Φερόε και την Σερβία. Δείτε ποιους κάλεσε

Δεκαεπτά ποδοσφαιριστές που ανήκουν σε συλλόγους του εξωτερικού συμπεριέλαβε ο Κλάουντιο Ρανιέρι, στην προεπιλογή της Εθνικής μας για τους αγώνες με τα Νησιά Φερόε και την Σερβία. Εκτός επιλογών έμεινε ο Γιώργος Σαμαράς, ενώ συμπεριλήφθηκαν οι Γκέκας και Κυριάκος Παπαδόπουλος. Η ανακοίνωση αναφέρει:

" Σας ενημερώνουμε ότι δεκαεπτά ποδοσφαιριστές, που ανήκουν σε συλλόγους του εξωτερικού, συμπεριέλαβε ο κ. Ρανιέρι στην προεπιλογή για τους αγώνες της Εθνικής με τα Νησιά Φερόε (προκριματικά EURO ’16, 14/11/2014) και την Σερβία (φιλικό, 18/11/2014).

Πρόκειται για τους Ορέστη Καρνέζη, Στέφανο Καπίνο, Βασίλη Τοροσίδη, Κώστα Μανωλά, Σωκράτη Παπασταθόπουλο, Κυριάκο Παπαδόπουλο, Βαγγέλη Μόρα, Αβραάμ Παπαδόπουλο, Χοσέ Χολέμπας, Νίκο Καράμπελα, Κώστα Σταφυλίδη, Χάρη Μαυρία, Ανδρέα Σάμαρη, Παναγιώτη Κονέ, Λάζαρο Χριστοδουλόπουλο, Παναγιώτη Ταχτσίδη, Φάνη Γκέκα".

TAGS ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ