ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΟΣ

Με Χολέμπας και Πέτσο η Εθνική

Με Χολέμπας και Πέτσο η Εθνική
Χολέμπας INTIME SPORTS

Επιστροφή Χοσέ Χολέμπας στην Εθνική ενόψει των αγώνων με Φινλανδία και Ρουμανία, για τα προκριματικά του Euro 2016. Ο Κώστας Τσάνας συμπεριέλαβε στην προεπιλογή και τον Θάνο Πέτσο της Ραπίντ Βιέννης. Διαβάστε ποιους κάλεσε ο ομοσπονδιακός τεχνικός.

Εκπλήξεις από τον Κώστα Τσάνα ενόψει των παιχνιδιών της Εθνικής με τη Φινλανδία και τη Ρουμανία, στο πλαίσιο των προκριματικών του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος 2016. Η πρώτη και κυριότερη ακούει στο όνομα Χοσέ Χολέμπας, ο οποίος έπειτα από καιρό επιστρέφει στις υποχρεώσεις του αντιπροσωπευτικού συγκροτήματος.

Ο αριστερός μπακ της Γουότφορντ έπαιξε για τελευταία φορά στις 7/9/2014 με την Εθνική, με τη Ρουμανία. Είχε "κοπεί" από τα επόμενα παιχνίδια καθώς ήταν τραυματίας, ενώ ακολούθως ο Σέρχιο Μαρκαριάν δεν τον καλούσε στις αναμετρήσεις της "γαλανόλευκης", με τον ίδιο να βγαίνει στην αντεπίθεση και να εκτοξεύει αιχμές για τον λόγο ότι παραγκωνίστηκε. Ξανά πίσω λοιπόν ο Χολέμπας, ενώ άξια αναφοράς είναι και η κλήση του Θάνου Πέτσου στην Εθνική.

Ο 24χρονος ποδοσφαιριστής, που αγωνίζεται στη Ραπίντ Βιέννης, είχε παίξει για πρώτη και μοναδική φορά τον Αύγουστο το 2011, σε φιλικό παιχνίδι με τη Βοσνία, με προπονητή τον Φερνάντο Σάντος. Ο Γιώργος Σαμαράς που δεν έχει βρει ομάδα δεν συμπεριλαμβάνεται στις επιλογές του Τσάνα, ενώ δεν στην προεπιλογή δεν υπάρχει ούτε το όνομα του Λάζαρου Χριστοδουλόπουλου που αναζητά νέα ομάδα.

Ο Κυριάκος Παπαδόπουλος επέστρεψε και αυτός στο αντιπροσωπευτικό συγκρότημα με επιλογή του Τσάνα μετά τον τραυματισμό του, με την ελπίδα όλων να είναι και ο τελευταίος, διότι έχει ταλαιπωρηθεί αρκετά.. Όσο για τον Τσάνα, έχει αναβαθμιστεί στην Εθνική και θα είναι στο τιμ του νέου προπονητή, όταν αυτός προσληφθεί.

Η ενημέρωση: " Ο Ομοσπονδιακός προπονητής Κώστας Τσάνας ανακοίνωσε τα ονόματα των ποδοσφαιριστών που αγωνίζονται σε συλλόγους του εξωτερικού και συμπεριλήφθησαν στην προεπιλογή της Εθνικής Ανδρών ενόψει των αγώνων με τη Φινλανδία (4/9/2015, εντός) και τη Ρουμανία (7/9/2015, εκτός), για την προκριματική φάση του EURO 2016.

Οι ποδοσφαιριστές στους οποίους απηύθυνε πρόσκληση ο κ. Τσάνας είναι οι Ορέστης Καρνέζης, Παναγιώτης Κονέ (Udinese Calcio), Βασίλης Τοροσίδης, Κώστας Μανωλάς (AS Roma), Βαγγέλης Μόρας (Hellas Verona FC), Παναγιώτης Ταχτσίδης (Genoa CFC), Σωκράτης Παπασταθόπουλος (Borussia Dortmund), Κυριάκος Παπαδόπουλος, Κώστας Σταφυλίδης (Bayer Leverkuzen), Χοσέ Χολέμπας (Watford FC), Ανδρέας Σάμαρης, Κώστας Μήτρογλου (SL Benfica), Λουκάς Βύντρα (Hapoel Tel Aviv FC), Γιάννης Φετφατζίδης (Al Ahli SC, Jeddah), Θάνος Πέτσος (SK Rapid Wien)".

TAGS ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ