ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΟΣ

Με τρεις σέντερ μπακ κόντρα στη Τουρκία η Εθνική

Με τρεις σέντερ μπακ κόντρα στη Τουρκία η Εθνική
INTIME SPORTS

Η Εθνική αναμετράται στις 20:15 με την Τουρκία στο "Φατίχ Τερίμ" στο δεύτερο φιλικό της υπό τις οδηγίες του Μίχαελ Σκίμπε. Διαβάστε αναλυτικά τις σκέψεις του 50χρονου προπονητή.

Κόντρα στο Λουξεμβούργο, η Εθνική είχε ένα καλό πρώτο ημίχρονο, με αρκετές φάσεις και ικανοποιητική κυκλοφορία της μπάλας. Στο δεύτερο, η απόδοση έπεσε κατακόρυφα και με γκολ στο 91' έχασε κιόλας το παιχνίδι. Με το... αριστερό έκανε ξεκίνημα στον ελληνικό πάγκο ο Μίχαελ Σκίμπε.

Απέναντι στην Τουρκία (20:15) στο "Φατίχ Τερίμ", η γαλανόλευκη ψάχνει την διάρκεια στο παιχνίδι της, να βγάλει κάποια πράγματα που έχει στο μυαλό του και δουλεύει στις προπονήσεις ο 50χρονος κόουτς και παράλληλα να μπορέσει να έρθει ένα θετικό αποτέλεσμα.

Δύσκολο ματς απέναντι σε μια ομάδα που προετοιμάζεται για τα τελικά του EURO 2016 και θα έχει πολύ μεγάλη συμπαράσταση στο γήπεδο, το οποίο αναμένεται κατάμεστο. Μένει να δούμε αν μπορούν οι διεθνείς μας να πετύχουν ό,τι δεν κατάφεραν στο προηγούμενο παιχνίδι.

Τα πλάνα του Σκίμπε για την 11άδα

Αναφορικά με τα πλάνα του Σκίμπε, ο Καρνέζης θα είναι στο τέρμα, με τους Τοροσίδη και Χολέμπας στις δυο πτέρυγες να έχουν όλη τη πλευρά, ενώ αναμένεται να ξεκινήσουν τρεις σέντερ μπακ. Οι Παπασταθόπουλος, Μανωλάς και μπροστά τους ως τρίτος ο Κυριάκος Παπαδόπουλος, ο οποίος θα αποτελεί και συνδετικό κρίκο με τη μεσαία γραμμή.

Οι Σάμαρης και Τζιόλης θα βρίσκονται στον άξονα της μεσαίας γραμμής, μπροστά ο Σκίμπε θέλει να χωρέσει τους Φορτούνη και Νίνη, με τον Μήτρογλου να έχει τον πρώτο λόγο για την κορυφή της επίθεσης, ενώ οι Κλάους και Γιάννου θα πατήσουν χορτάρι κατά την διάρκεια της αναμέτρησης.

Με μαύρα περιβραχιόνια λόγω Παρισιού

Διαιτητής της αναμέτρησης θα είναι ο Ιταλός, Πάολο Βαλέρι, με βοηθούς τους συμπατριώτες του, Τζιανλούκα Καριολάτο και Αλεσάντρο Τζιαλατίνι. Σημειώνεται ότι θα τηρηθεί ενός λεπτού σιγή στη μνήμη των θυμάτων της τρομοκρατικής επίθεσης στο Παρίσι και οι παίκτες θα αγωνιστούν με μαύρα περιβραχιόνια.

TAGS ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ