ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΟΣ

Με το δεξί η Εθνική Παίδων 1-0 το Καζακστάν

Με το δεξί η Εθνική Παίδων 1-0 το Καζακστάν

Η Εθνική Παίδων επικράτησε με 1-0 του Καζακστάν στην πρεμιέρα των προκριματικών του Ευρωπαϊκού πρωταθλήματος με σκόρερ τον Τσιριγώτη.

Νικηφόρα άρχισε τις υποχρεώσεις της για τα προκριματικά του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος 2017 η Εθνική Παίδων, καθώς στην πρεμιέρα του 2ου ομίλου επικράτησε του Καζακστάν με σκορ 1-0.

Από τα πρώτα λεπτά της αναμέτρησης, οι Έλληνες διεθνείς πίεσαν ασφυκτικά την εστία των αντιπάλων και δημιούργησαν πληθώρα ευκαιριών, με σημαντικότερες εκείνες των Βοϊλη στο 37' και του Γαϊτανίδη στο 39'.

Ο ομοσπονδιακός τεχνικός αποφάσισε να κάνει δυο αλλαγές για να φρεσκάρει την επίθεση της ομάδας και στο 54' πέρασε στο ματς τους Εμμανουηλίδη, Τσιριγώτη.

Ένα λεπτό αργότερα ο Τσιριγώτης με προβολή μπροστά στην εστία έστειλε την μπάλα στα δίχτυα και άνοιξε το σκορ για την Εθνική Ελλάδος.

Εν συνεχεία οι Έλληνες διεθνείς έχασαν και άλλες καλές ευκαιρίες ενώ από την πλευρά τους οι παίκτες του Καζακστάν είχαν δοκάρι αλλά το 1-0 έμεινε μέχρι το τέλος του αγώνα.

Ο Λευκορώσος διαιτητής της αναμέτρησης, Ντένις Σερμπάκοβ παρατήρησε με κίτρινη κάρτα τους Σαγκνάγεβ, Κάσκεν και Μελιόπουλο.

Καζακστάν: Ουστιμένκο, Αϊτίμ, Ιλιάσοβ, Σόβετ, Σαγκνάγεβ, Μακάν, Ζακιπμπάγεβ, Κρασνοπέροβ, Κάσκεν, Σεϊντάχμετ, Καϊρκένοβ (57΄ Ουλσίν)

Ελλάδα: Νικοπολίδης, Λύρατζης, Τσαούσης, Μελιόπουλος, Ζουμπουλίδης, Κατσούκης (63΄ Σκεντεράι), Π. Παπαδόπουλος, Αντζουλάς, Βοϊλης, Γαϊτανίδης (54΄ Εμμανουηλίδης), Γκαργκαλατζίδης (54΄ Τσιριγώτης).

Γεωργόπουλος: "Ευχαριστημένος από την απόδοση των παιδιών"

Ο ομοσπονδιακός τεχνικός Βασίλης Γεωργόπουλος μετά το τέλος αναμέτρησης στάθηκε στη σημασία της νίκης στην πρεμιέρα του τουρνουά λέγοντας:

«Το σημερινό ματς, όπως κάθε πρεμιέρα, ήταν δύσκολο. Καταφέραμε μία σημαντική νίκη για την μετέπειτα πορεία μας στα προκριματικά. Είμαι πολύ ευχαριστημένος την απόδοση των παιδιών, που έδωσαν τον καλύτερο τους εαυτό από το πρώτο έως το τελευταίο λεπτό της αναμέτρησης. Έχουμε μπροστά μας ακόμα δύο αγώνες. Στόχος είναι η νίκη στο επόμενο ματς, που θα μας εξασφαλίσει την πρόκριση στην επόμενη φάση της διοργάνωσης».

Επόμενη αντίπαλος της Εθνικής είναι η διοργανώτρια Ανδόρα, την οποία θα αντιμετωπίσει τη Δευτέρα 17 Οκτωβρίου και ώρα 17:00.

TAGS ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ