ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΟΣ

Με Ρούσσο, Μελικιώτη και Μασούρα η Εθνική Ελπίδων

Με Ρούσσο, Μελικιώτη και Μασούρα η Εθνική Ελπίδων
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Ο Αντώνης Νικοπολίδης προχώρησε σε αλλαγές στις κλήσεις της Εθνικής Ελπίδων για τα παιχνίδια με Ισραήλ και Ουγγαρία στο πλαίσιο των προκριματικών του Euro 2017.

Με τρεις αλλαγές, σε σχέση με την αρχική κλήση, θα παραταχθεί η Εθνικής Ελπίδων στις αναμετρήσεις με Ισραήλ και Ουγγαρία για την προκριματική φάση του Euro 2017.

Ο Αντώνης Νικοπολίδης προχώρησε στην ανάκληση των προσκλήσεων που είχε απευθύνει σε Μύγα, Ιωαννίδη και Μανθάτη. Στη θέση τους κλήθηκαν οι Αλμπέρτο Ρούσσος, Δημήτρης Μελικιώτης και Γιώργος Μασούρας.

Αναλυτικά η αποστολή: Μπάρκας, Χουτεσιώτης, Τσιμίκας, Βούρος, Ρούσσος, Γιαννούλης, Τζανετόπουλος, Σιώπης, Ρισβάνης, Πούγγουρας, Μελικιώτης, Μυστακίδης, Χαρίσης, Ορφανίδης, Κουλούρης, Δώνης, Μασούρας, Καραχάλιος.

Η σχετική ανακοίνωση αναφέρει:

Ο κ. Αντώνης Νικοπολίδης προχώρησε σε ανάκληση των προσκλήσεων που είχε απευθύνει στους Γιώργο Μύγα, Νίκο Ιωαννίδη και Γιώργο Μανθάτη, αντικαθιστώντας τους με τους Αλμπέρτο Ρούσσο, Δημήτρη Μελικιώτη και Γιώργο Μασούρα.

Νίκη επί της Κροατίας για την Εθνική παίδων

Νίκη 2-1 επί της διοργανώτριας Κροατίας πέτυχε η Εθνική Παίδων στον τρίτο και τελευταίο της αγώνα για το "Croatia Cup 2016".

Η Εθνική μας ήταν σαφώς ανώτερη της αντιπάλου της και δίκαια έφτασε στην επικράτηση. Αν και στο 37΄ βρέθηκε να χάνει 1-0 κατάφερε να ανατρέψει το εις βάρος της σκορ με τα τέρματα των Μελιόπουλου και Γκαργκαλατζίδη στα τελευταία λεπτά της αναμέτρησης (80' και 83').

Ελλάδα: Τσιμόπουλος, Βουτσάς (56' Γλέζος), Τσαούσης (56' Γαϊτανίδης), Μελιόπουλος, Π. Παπαδόπουλος (56΄ Κατσούκης), Αντζουλάς, Σκεντεράι, Μωραϊτάκης (72΄ Γκοτζαμανίδης), Ζουμπουλίδης (48΄ Λύρατζης), Βοϊλης (48΄ Γκαργκαλατζίδης), Λ. Παπαδόπουλος.

Photo Credits: Action Images

TAGS ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ