ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΟΣ

Με Πλατέλλα, Αραβίδη, Κίτσιου οι κλήσεις του Τσάνα

Με Πλατέλλα, Αραβίδη, Κίτσιου οι κλήσεις του Τσάνα
INTIME SPORTS

Ανακοινώθηκαν οι κλήσεις του Κώστα Τσάνα για τα δυο παιχνίδια της Εθνικής με Φινλανδία (4/9) και Ρουμανία (7/9) και σε αυτή συμπεριλαμβάνονται μεταξύ άλλων οι Πλατέλλας, Αραβίδης και Κίτσιου.

Γνωστοποιήθηκαν οι κλήσεις του υπηρεσιακού ομοσπονδιακού προπονητή, Κώστα Τσάνα, για τα δυο επικείμενα ματς της Εθνικής μας ομάδας για τα προκριματικά του EURO 2016 με Φινλανδία (4/9) και Ρουμανία (7/9) σε Φάληρο και Βουκουρέστι αντίστοιχα.

Η "γαλανόλευκη" έχει χάσει το τρένο της πρόκρισης για τα τελικά, όμως στα εναπομείναντα ματς θα προσπαθήσει να χρυσώσει το χάπι, να περισώσει ό,τι μπορεί και να ξεφύγει από τον βυθό του βαθμολογικού πίνακα, φτάνοντας σε κάποια θετικά αποτελέσματα που τόσο πολύ της έχουν λείψει.

Για πρώτη φορά κλήθηκαν στην ανδρική ομάδα οι Στέλιος Κίτσιου, Βαγγέλης Πλατέλλας και Χρήστος Αραβίδης, ενώ επέστρεψε στις επάλξεις ο Χοσέ Χολέμπας, ο οποίος δεν είχε αγωνιστεί ξανά μετά τον αγώνα της πρεμιέρας με τη Ρουμανία (ήττα με 1-0 στον Πειραιά), κάτι άλλωστε που είχε γνωστοποιηθεί από τις 17 Αυγούστου και τις προεπιλογές των λεγεωνάριων. Ο Βασίλης Τοροσίδης δεν έχει δικαίωμα συμμετοχής στον αγώνα Ελλάδα-Φινλανδία, διότι έχει δεχτεί τρεις κίτρινες κάρτες.

Συνολικά, κάλεσε 24 παίκτες για τις προπονήσεις που ξεκινούν την Δευτέρα (31/8, 18:30) στον Άγιο Κοσμά και είναι οι εξής: Ορέστης Καρνέζης, Στέφανος Καπίνο, Μάρκος Βελλίδης, Λουκάς Βύντρα, Βασίλης Τοροσίδης, Στέλιος Κίτσιου, Κυριάκος Παπαδόπουλος, Σωκράτης Παπασταθόπουλος, Κώστας Μανωλάς, Βαγγέλης Μόρας, Χοσέ Χολέμπας, Κώστας Γιαννούλης, Αλέξανδρος Τζιόλης, Ανδρέας Σάμαρης, Παναγιώτης Ταχτσίδης, Θανάσης Πέτσος, Παναγιώτης Κονέ, Σωτήρης Νίνης, Κώστας Φορτούνης, Γιάννης Φετφατζίδης, Βαγγέλης Πλατέλλας, Κώστας Μήτρογλου, Νίκος Καρέλης, Χρήστος Αραβίδης.

Τι είπαν οι πρωτοεμφανιζόμενοι στο σάιτ της ΕΠΟ

Στέλιος Κίτσιου: "Η κλήση στην Εθνική Ανδρών αποτελεί μια ξεχωριστή στιγμή για εμένα. Νιώθω χαρούμενος, αλλά αυτό που σκέφτομαι είναι να συνεχίσω να δουλεύω, έτσι ώστε να έλθουν κι άλλες κλήσεις μου στην ομάδα. Η βαθμολογική κατάσταση που έχει διαμορφωθεί για την Εθνική είναι δύσκολη, ωστόσο νομίζω ότι μπορεί να ξαναβρεί το δρόμο της και με σκληρή δουλειά να φτάσει εκεί που βρισκόταν".

Χρήστος Αραβίδης: "Οφείλω ένα μεγάλο ‘’ευχαριστώ’’ στον ομοσπονδιακό προπονητή για την κλήση μου στην Εθνική Ομάδα. Ελπίζω ότι όλα θα πάνε καλά και θα καταφέρω να δικαιώσω όσους με έκριναν ικανό να βρίσκομαι στην ελίτ της εθνικής ομάδας, κάτι που αποτελεί ξεχωριστή τιμή για κάθε ποδοσφαιριστή. Ένα μεγάλο ‘’ευχαριστώ’’ οφείλω βεβαίως και στους συμπαίκτες μου στην ΑΕΚ, αφού αυτή η τιμητική κλήση για εμένα ήρθε μέσα από τη συνολική προσπάθεια και το νέο ξεκίνημα που επιχειρεί η ομάδα μου εδώ και δύο χρόνια".

Βαγγέλης Πλατέλλας: "Δεν υπάρχει μεγαλύτερη τιμή για έναν ποδοσφαιριστή από το να φορέσει το εθνόσημο στο στήθος του. Μου είναι δύσκολο να περιγράψω τη χαρά μου για την εκπλήρωση ενός ονείρου, που αποτελεί ταυτόχρονα και την καλύτερη δυνατή επιβράβευση για τις προσπάθειες που έχω καταβάλλει τα τελευταία χρόνια. Ευχαριστώ πολύ τον ομοσπονδιακό προπονητή για την τιμή που μου έκανε, αλλά και την ομάδα μου και τους συμπαίκτες μου για τη στήριξη και τη συμβολή τους σε αυτή την ξεχωριστή διάκριση της μέχρι σήμερα ποδοσφαιρικής μου καριέρας".

Ο κ. Κώστας Τσάνας κάλεσε 24 ποδοσφαιριστές για τους αγώνες της Εθνικής Ανδρών με την Φινλανδία (4 Σεπτεμβρίου, 21:45, «...

Posted by ΕΛΛΑΣ ΕΘΝΙΚΗ ΟΜΑΔΑ (GREECE NATIONAL TEAM) on Friday, August 28, 2015
TAGS ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ