ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΟΣ

Με πέντε νέα πρόσωπα η αποστολή της Εθνικής για Βοσνία

ÐÁÃÊÏÓÌÉÏ ÊÕÐÅËËÏ / ÐÑÏÊÑÉÌÁÔÉÊÁ / ÂÅËÃÉÏ - ÅËËÁÄÁ / WORLD CUP / PRELIMINARY / BELGIUM - GREECE (Eurokinissi Sports)
ÐÁÃÊÏÓÌÉÏ ÊÕÐÅËËÏ / ÐÑÏÊÑÉÌÁÔÉÊÁ / ÂÅËÃÉÏ - ÅËËÁÄÁ / WORLD CUP / PRELIMINARY / BELGIUM - GREECE (Eurokinissi Sports) EUROKINISSI SPORTS

Γνωστοποιήθηκε η αποστολή της Εθνικής μας ομάδας για την Βοσνία ενόψει του αγώνα στη Ζένιτσα στις 9 Ιουνίου και περιλαμβάνονται πέντε πρόσωπα που καλούνται για πρώτη φορά στις τάξεις της γαλανόλευκης. Αναλυτικά οι εκλεκτοί του Σκίμπε.

Την αποστολή της Εθνικής ενόψει του αγώνα με την Βοσνία στην Ζένιτσα στις 9 Ιουνίου, ανακοίνωσε ο Μίχαελ Σκίμπε. Ο Γερμανός κόουτς κάλεσε αρκετά νέα πρόσωπα όπως οι Ανδρέας Γιαννιώτης (Πανιώνιος), Παναγιώτης Ρέτσος (Ολυμπιακός), Μπάμπης Λυκογιάννης (Στουρμ Γκρατς), Δημήτρης Κουρμπέλης (Παναθηναϊκός) και Τάσος Δώνης (Νις), οι οποίοι κλήθηκαν για πρώτη φορά στην Εθνική Ανδρών

Θυμίζουμε ότι εκτός είναι ο Παναγιώτης Γλύκος που τραυματίστηκε και θα μείνει εκτός δράσης για 6 με 8 μήνες, όπως και οι τιμωρημένοι Γιώργος Τζαβέλλας, Ανδρέας Σάμαρης, Παναγιώτης Ταχτσίδης, Κυριάκος Παπαδόπουλος. Από 'κει και πέρα, κλήθηκε ξανά ο Κάρλος Ζέκα, ο οποίος έχει πάρει ελληνικό διαβατήριο, ο Μανώλης Σιώπης, ενώ δεν είναι οι Μανθάτης και Ανδρούτσος, οι οποίοι βρίσκονταν στις κλήσεις για Βέλγιο.

Οι διεθνείς θα συγκεντρωθούν το Σάββατο (3/6) και η πρώτη προπόνηση είναι προγραμματισμένη για τις 17:00 στις αθλητικές εγκαταστάσεις του Αγίου Κοσμά (κλειστή για το κοινό και τους εκπροσώπους των ΜΜΕ). Ο Κώστας Μήτρογλου θα ενσωματωθεί στην αποστολή την Κυριακή.

Σήμερα (1/6) πραγματοποιήθηκε στις αθλητικές εγκαταστάσεις του Αγίου Κοσμά προπόνηση για έναν μικρό αριθμό διεθνών ποδοσφαιριστών, υπό την επίβλεψη του κ. Σκίμπε και των συνεργατών του και το ίδιο θα συμβεί αύριο (2/6).

Αναλυτικά οι εκλεκτοί του Γερμανού ομοσπονδιακού εκλέκτορα: Καπίνο, Καρνέζης, Γιαννιώτης, Παπασταθόπουλος, Μανωλάς, Οικονόμου, Ρέτσος, Τοροσίδης, Λυκογιάννης, Σταφυλίδης, Κουτρουμπής, Μανιάτης, Τζιόλης, Κουρμπέλης, Σιώπης, Ζέκα, Μπακασέτας, Μάνταλος, Φορτούνης, Δώνης, Γιαννιώτας, Διαμαντάκος, Μήτρογλου, Βέλλιος.

Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ:

1. Βέλγιο 13 (22-2)

2. Ελλάδα 11 (10-3)

3. Βοσνία 10 (13-5)

4. Κύπρος 4 (3-8)

5. Εσθονία 4 (5-15)

6. Γιβραλτάρ 0 (2-22)

*οι πρώτοι των ομίλων προκρίνονται στα τελικά του Μουντιάλ 2018, οι 8 καλύτεροι δεύτεροι μετά από κλήρωση θα παίξουν μπαράζ (4 ζευγάρια σε ματς μέσα-έξω) και οι 4 νικητές θα προκριθούν στα τελικά της Ρωσίας

**σε ισοβαθμία μετρά η διαφορά τερμάτων, μετά η καλύτερη επίθεση και μετά τα μεταξύ τους ματς

TAGS ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ