ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΟΣ

"Με μυαλό, καρδιά και πάθος θα νικήσουμε"

"Με μυαλό, καρδιά και πάθος θα νικήσουμε"
INTIME SPORTS

Οι Βασίλης Τοροσίδης, Σωκράτης Παπασταθόπουλος και Λάζαρος Χριστοδουλόπουλος, μίλησαν εκ μέρους των παικτών της Εθνικής μας ομάδας για το παιχνίδι με την Ουγγαρία. Καρδιά, πάθος και μυαλό θα φέρουν τη νίκη.

Τρεις ποδοσφαιριστές εκπροσώπησαν την Εθνική μας ομάδα στη συνέντευξη Τύπου του αγώνα με την Ουγγαρία. Ο λόγος για τους Βασίλη Τοροσίδη, Σωκράτη Παπασταθόπουλο και Λάζαρο Χριστοδουλόπουλο, που έδωσαν το... στίγμα της μεγάλης μάχης για το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα απέναντι στους Μαγυάρους. Όπως ανέφεραν, στοιχεία όπως το μυαλό, η καρδιά και το πάθος θα φέρουν τη νίκη για την ομάδα μας, που θα την βάλει και πάλι στο κόλπο της πρόκρισης.

Αποστολή στην Βουδαπέστη: Νίκος Συριώδης

Για την προετοιμασία, ο Λάζαρος Χριστοδουλόπουλος ανέφερε: "Ήταν μια καλή εβδομάδα για μας. Βρεθήκαμε ύστερα από καιρό, σε μία δύσκολη κατάσταση και είχαμε όρεξη για δουλειά και έναν καινούργιο προπονητή. Έχουμε φιλοδοξίες ξανά, δουλέψαμε καλά και ετοιμάσαμε το παιχνίδι. Κάναμε πράγματα που πρέπει να δείξουμε στον αγωνιστικό χώρο.

Για τις πρώτες εντυπώσεις από τον Σέρχιο Μαρκαριάν, ο Σωκράτης Παπασταθόπουλος είπε: "Οι στιγμές που ζήσαμε, είναι κάτι καινούργιο για εμάς. Εμείς προετοιμαστήκαμε σε ξένο έδαφος γι' αυτό το σημαντικό παιχνίδι. Ο προπονητής ζητάει συγκεκριμένα πράγματα και γνωρίζει τη νοοτροπία μας. Είναι ευχάριστος άνθρωπος και βοηθάει στο καλό κλίμα".

Για τα παιδιά που είναι τραυματίες, ο Βασίλης Τοροσίδης έστειλε ένα μήνυμα: "Είχαν την ατυχία να τραυματιστούν και να λείψουν από ένα σημαντικό ματς όπως αυτό με την Ουγγαρία. Το μήνυμα που θέλω να τους στείλω όπως και στους Έλληνες φιλάθλους, είναι ότι όσοι θα παίξουμε και γι' αυτούς, προκειμένου να έχουμε ελπίδες πρόκρισης στα τελικά του ΕURO".

"Με μυαλό, καρδιά και πάθος θα νικήσουμε"
INTIME SPORTS

Ερωτήσεις από Ούγγρους δημοσιογράφους

Ερώτηση έγινε στον Παπασταθόπουλο για την κακή συγκομιδή της Ελλάδας και τόνισε: "Υπήρχαν μικρά προβλήματα που στη συνέχεια έγιναν ένα μεγάλο πρόβλημα. Σε αυτό το σημείο οι λεπτομέρειες μετράνε πολύ. Μετά το καλό καλοκαίρι στο Μουντιάλ, είχαμε προβλήματα με τραυματισμούς και κάποια παιδιά αποχώρησαν. Με την έλευση νέου προπονητή, πήγαμε να κάνουμε ένα νέο ξεκίνημα. Δεν ήταν όμως αυτό που θέλαμε. Από σήμερα δεν πρέπει να κοιτάμε το παρελθόν και έχουμε παιχνίδια για να γυρίσουμε την κατάσταση και να τα καταφέρουμε. Πρέπει να ξεκινήσουμε από αύριο".

Για τους Στίβερς και Σάλαι ρωτήθηκε εκ νέου ο Παπασταθόπουλος: "Είναι καλοί ποδοσφαιριστές, αλλά δεν φοβόμαστε κανέναν. Αύριο πιστεύω ότι θα βγάλουμε έναν πολύ καλό εαυτό στο γήπεδο".

Για τα φαβορί του ομίλου ρωτήθηκε ο Τοροσίδης: " Αυτές που έχουν τους περισσότερους βαθμούς. Αυτό δεν σημαίνει κάτι. Εμείς είμαστε έμπειροι. Μπορούμε το 6 στα 6 για να πάρουμε την τρίτη θέση και να παίξουμε στα μπαράζ".

Ερωτήσεις από Έλληνες δημοσιογράφους

Για το ποια στοιχεία έλειψαν από τα προηγούμενα ματς και πρέπει να τα βρει η Εθνική, ο Παπασταθόπουλος είπε: " Πολλά δεν πήγαν καλά για μας. Εγώ θα σταθώ στό ότι η ομάδα πρέπει να έχει όρεξη και να είναι πεινασμένη. Δεν το είχαμε αυτό μέχρι τώρα και αυτό το ματς είναι τελικός. Πρέπει να μπούμε στον αγωνιστικό χώρο με όρεξη και να δείξουμε ότι έχουμε πολύ καλή ομάδα".

Για το ποια θα πρέπει να είναι η τακτική μας ρωτήθηκε ο Χριστοδουλόπουλος: "Έχουμε αναλύσει τον αντίπαλο, αλλά κάποια πράγματα τα κρατάμε για εμάς. Φυσικά και θέλουμε τη νίκη, αλλά πρέπει να την διεκδικήσουμε με μυαλό. Δεν πρέπει να μπούμε φουριόζοι. Προετοιμαστήκαμε για να κάνουμε το καλύτερο δυνατό παιχνίδι και να φτάσουμε στη νίκη. Πρέπει να παίξουμε με μυαλό".

Για την διάθεση που υπήρξε στην προετοιμασία της Αυστρίας ρωτήθηκε ο Τοροσίδης και απάντησε: "Η ομάδα πάντα έχει διάθεση και οι παίκτες θέλουν να κάνουν προπόνηση. Σίγουρα, κάθε αλλαγή προπονητή, αλλάζει την ψυχολογία. Η Εθνική τουλάχιστον, πάντα είχε αυτή την διάθεση. Όλα τα παιχνίδια είχαν όρεξη και πάθος και φαινόταν με τις επιτυχίες που είχαμε, που ελπίζω να έρθουν και άλλες".

Για το αν είναι χαρακτηριστικό του Έλληνα να λειτουργεί με την πλάτη στον τοίχο, ο Παπασταθόπουλος σχολίασε: "Υπάρχει αυτό και το έχουμε δει στην Ελλάδα να γίνεται. Και δε μιλάω μόνο για το ποδόσφαιρο. Αυτή η ομάδα έχει αποδείξει ότι όσοι ήρθαν και όσοι έχουν φύγει, έχουν δώσει το 100%. Εμείς προσπαθούμε να κάνουμε αυτό που έκαναν και τα άλλα παιδιά, παίζοντας σε μεγάλες διοργανώσεις".

TAGS ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ