ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΟΣ

Με Λιχτενστάιν οι Ελπίδες, με Μολδαβία οι Νέοι

Με Λιχτενστάιν οι Ελπίδες, με Μολδαβία οι Νέοι
INTIME SPORTS

Η Εθνική Ελπίδων και η Εθνική Νέων αντιμετωπίζουν σε παιχνίδια των προκριματικών το Λιχτενστάιν και τη Μολδαβία αντίστοιχα.

Ημέρα προκριματικών η σημερινή για την Εθνική Ελπίδων και την Εθνική Νέων με τις δυο ομάδες να έχουν αγωνιστικές υποχρεώσεις στην διάρκεια της Πέμπτης (12/11).

Αρχικά η Εθνική Ελπίδων θα αντιμετωπίσει εντός έδρας το Λιχτενστάιν με την αναμέτρηση να είναι προγραμματισμένη για τις 3.00μ.μ. στο γήπεδο της Καλλιθέας.

Οι διεθνείς θέλουν την επιστροφή στις νίκες καθώς στην πρεμιέρα του Αντώνη Νικοπολίδη στον πάγκο είχαν γνωρίσει την ήττα με το βαρύ 4-0 από την Πορτογαλία στην Ξάνθη. Η Ελπίδων μάλιστα θα δώσει και δεύτερο παιχνίδι στις 16/11 κόντρα στην Ουγγαρία εκτός έδρας.

Να θυμίσουμε τους παίκτες που έχει καλέσει ο Αντώνης Νικοπολίδης οι οποίοι είναι οι:

Χουτεσιώτης (Ολυμπιακός), Μπάρκας (Ατρόμητος), Κωνσταντινίδης (ΠΑΟΚ), Χουχούμης (Παναθηναϊκός), Γιαννούλης (Βέροια), Βούρος (Ολυμπιακός), Πούγγουρας (Βέροια), Ρισβάνης (Πανιώνιος), Τζανετόπουλος (ΑΕΚ), Σιώπης (Πανιώνιος), Χαρίσης (ΠΑΟΚ), Μασούρας (Πανιώνιος), Τσιλιανίδης (Ηρακλής), Μαυρίας (Σάντερλαντ), Βέργος (Έλτσε), Γιακουμάκης (Πλατανιάς), Φούντας (Αστέρας), Ιωαννίδης (Ντόρτμουντ).

Νίκη και πρόκριση για την Εθνική Νέων

Την ίδια ώρα αλλά στην Πορτογαλία όπου διεξάγεται ο 7ος προκριματικός όμιλος του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος η Εθνική Νέων αντιμετωπίζει την Μολδαβία και οι παίκτες του Γιάννη Γκούμα αν κερδίσουν θα έχουν εξασφαλίσει κατά πολύ και την πρόκριση στην επόμενη φάση.

Οι παίκτες του αντιπροσωπευτικού συγκροτήματος ξεκίνησαν νικηφόρα τις υποχρεώσεις τους επικρατώντας της Λιθουανίας και αν κάνουν το δυο στα δυο και ανάλογα με το τι θα γίνει στο αποτέλεσμα του άλλου αγώνα μπορεί να πανηγυρίσουν από την Πέμπτη την πρόκριση.

Το ματς θα γίνει στο Mangualde Municipal Stadium με ώρα έναρξης στις 3.00μ.μ.

Να θυμίσουμε και τους παίκτες που αποτελούν την αποστολή της Εθνικής Νέων που βρίσκεται στην Πορτογαλία:

Αστράς (Πανιώνιος), Τοπαλίδης (ΠΑΟΚ), Κατράνης (Ατρόμητος), Σβαρνάς (ΑΕΚ), Ευαγγέλου (Παναθηναϊκός), Πατράλης (ΠΑΟΚ), Μανθάτης (Ολυμπιακός), Αγγελόπουλος (Παναθηναϊκός), Ρεγκάκος (Ατρόμητος Αθηνών), Ανδρούτσος (Ολυμπιακός), Μελισσόπουλος (SKODA Ξάνθη), Ντούνης (ΑΕΚ), Νικολάου (Ολυμπιακός), Γαλανόπουλος (ΑΕΚ), Μεγαρίτης (Ολυμπιακός), Σταθόπουλος (Τβέντε), Λάμπρου (Παναθηναϊκός), Βιδάλης (ΑΕΚ).

TAGS ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ