ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΟΣ

Με κορυφαίο τον Βρουσάι νίκη για την Εθνική Νέων, 3-2 την Τουρκία

Με κορυφαίο τον Βρουσάι νίκη για την Εθνική Νέων, 3-2 την Τουρκία

Με τον Βρουσάι να πετυχαίνει δυο από τα τρία τέρματα του αντιπροσωπευτικού συγκροτήματος η Εθνική Νέων επικράτησε με 3-2 της Τουρκίας σε φιλικό παιχνίδι που διεξήχθη στα Σπάτα.

Τι και αν είχε πολλές απουσίες καθώς αρκετοί νεαροί ποδοσφαιριστές απουσίαζαν (Ρέτσος, Ευαγγέλου, Νικολάου, Πίσπας, Κατράνης, Λημνιός) λόγω των αγώνων των προημιτελικών του Κυπέλλου η Εθνική Νέων έδειξε πολύ καλό πρόσωπο και με κορυφαίο τον Βρουσάι που πέτυχε δυο τέρματα επικράτησε της Τουρκίας με 3-2 σε φιλικό παιχνίδι που διεξήχθη στα Σπάτα.

Το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα βρέθηκε πίσω στο σκορ στην εκπνοή του πρώτου ημιχρόνου (45’ Μπαϊντεμίρ) αλλά στο δεύτερο μέρος και μέσα σε 13 λεπτά κατάφερε να πετύχει τρία γκολ.

Αρχικά στο 49' ο Μίγγος έδωσε στον Βρουσάι ο οποίος μπήκε στην περιοχή, πέρασε δυο αντιπάλου και πλάσαρε στην αντίπαλη γωνία. Στο 59' ο Φουάσης έκανε τη σέντρα ο Καμπέτσης πήρε την κεφαλιά, η μπάλα κόντραρε και διαμόρφωσε το 2-1 και στο 62' ο Βρουσαί, πρώτος σκόρερ του Ολυμπιακού στο Κ20, ύστερα από σέντρα του Τζοβάρα και πλασέ στην κίνηση έκανε το 3-1.

Το γκολ του Σαχίν στο 66’ απλώς διαμόρφωσε το τελικό 3-2.

ΕΛΛΑΔΑ (Γκούμας): Σιαμπάνης, Βαλμάς (56’ Πανάγου), Πανουργιάς (56’ Μπούσης), Παπαδογιωργάκης, Λάμπρου (78’ Έππας), Τζοβάρας, Μίγγος (78’ Σαχπατζίδης), Μπούρας (56’ Καμπετσής), Μπουζούκης (65’ Ζαχαρός), Βρουσάι (65’ Οικονομίδης), Γιαννούτσος (56’ Φουάσης).

Το επόμενο φιλικό παιχνίδι Ελλάδα-Τουρκία θα διεξαχθεί την Πέμπτη (9/2) στο ίδιο γήπεδο και εντάσσεται στην προετοιμασία του αντιπροσωπευτικού συγκροτήματος για την αμέσως επόμενη προκριματική φάση του EURO U19.

ΕΙΔΑΝ ΤΟ ΜΑΤΣ ΣΚΙΜΠΕ, ΤΣΑΝΑΣ

Στο γήπεδο των Σπάτων βρέθηκε το μεσημέρι της Τρίτης και ο ομοσπονδιακός τεχνικός Μίκαελ Σκίμπε μαζί με τον άμεσο συνεργάτη του Κώστα Τσάνα. Οι δυο τους παρακολούθησαν τους νεαρούς ποδοσφαιριστές ενώ στις εξέδρες του "Δημήτρης Δημητρίου" ήταν επίσης αρκετοί σκάουτ καθώς και ο Τάκης Λεμονής.

TAGS ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ