ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΟΣ

Με καρέ του Τζίμα, 6-0 η Εθνική Παίδων το Γιβραλτάρ

Με καρέ του Τζίμα, 6-0 η Εθνική Παίδων το Γιβραλτάρ

Ο Παναγιώτης Τζίμας πέτυχε τέσσερα γκολ στην επιβλητική νίκη της Εθνικής Παίδων επί του Γιβραλτάρ με 6-0 στα πλαίσια της προκριματικής φάσης του Ευρωπαϊκού πρωταθλήματος.

Αποδίδοντας πολύ καλό ποδόσφαιρο και με μεγάλο πρωταγωνιστή τον Παναγιώτη Τζίμα του Αστέρα Τρίπολης η Εθνική Παίδων επικράτησε με 6-0 του Γιβραλτάρ για την δεύτερη αγωνιστική του ευρωπαϊκού πρωταθλήματος που διεξάγεται στην Σερβία.

Ο Βρακάςάνοιξε το σκορ στο9' και ο ίδιος στο 15' έκανε το 2-0. Από εκεί και πέρα ανέλαβε ο Τζίμας. Αρχικά στο37' έκανε το 3-0 για το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα.

Το δεύτερο ημίχρονο ξεκίνησε εντυπωσιακά για τηνΕθνική Παίδων U17, με τονΤζίμανα σκοράρει καιτέταρτογκολ στο45'. Στο 63' ο Βαγιαννίδηςέδωσε ασίστ στονΤζίμακαι αυτός δεν έχασε την ευκαιρία για το χατ – τρικ ενώ το τελικό 6-0 διαμορφώθηκε στο 74' από το Τζίμα και πάλι μετά από ασίστ τουΒαγιαννίδη.

Ελλάδα:Μανδάς, Βαγιαννίδης, Βουτσάς, Μαρτίνης, Πουρνάρας (58′ Λεοντσάκος), Σερπεζής (41′ Μαυρουδής), Φέκκας, Τζίμας, Βρακάς, Γκοτζαμανίδης (41′ Γώγος), Αλεξανδρόπουλος

Γιβραλτάρ:Λόπεζ, Χαλ, Ουρτάδο, Μπορέλ, Σέρρα, Μοντόβιο, Ενρίλες, Μποργκέ, Βινέτ, Μούιρ, Μαράς, Ντελ Ρίο

Ο επόμενος αγώνας είναι με τηνΣερβία, τηνΤρίτη 24/10στις14:30.

Στο άλλο ματς του ομίλου η Σερβία έκαμψε πανεύκολα την αντίσταση του Γιβραλτάρ επικρατώντας με 7-0.

Η βαθμολογία του ομίλου:

1)Σερβία 6
2)Ελλάδα 6
3)Νορβηγία 0
4)Γιβραλτάρ 0

TAGS ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ