ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΟΣ

Με Γιαννιώτα και Χολέμπας στα "φτερά"

Με Γιαννιώτα και Χολέμπας στα "φτερά"
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Ο Μίχαελ Σκίμπε προσανατολίζεται στο να παρατάξει την αρχική ενδεκάδα της Εθνικής Ελλάδας απέναντι σε αυτή της Εσθονίας με Γιαννιώτα και Χολέμπας στα άκρα. Ο Κ. Παπαδόπουλος στα χαφ, αναπληρωματικός ο Μπακασέτας.

Στο Ταλίν βρίσκεται η Εθνική Ελλάδας, όπου τη Δευτέρα (21:45) στη "Le Coq Arena" θα αντιμετωπίσει αυτή της Εσθονίας για την τρίτη αγωνιστική των προκριματικών του Μουντιάλ 2018, όσον αφορά στην ευρωπαϊκή γεωγραφική ζώνη.

Ο ομοσπονδιακός τεχνικός, Μίχαελ Σκίμπε, στην τελευταία του προπόνηση στην εσθονική πρωτεύουσας "ανακάτεψε την τράπουλα", ωστόσο οι δοκιμές του "'έδειξαν" το αρχικό σχήμα.

Ο Κυριάκος Παπαδόπουλος αναμένεται να αγωνιστεί δίπλα στον Γιάννη Μανιάτη στα χαφ, ενώ ο Κώστας Σταφυλίδης ο οποίος αγωνίστηκε σε αυτή τη θέση στην αναμέτρηση με την Κύπρο, αναμένεται να γυρίσει στα γνώριμά του λημέρια, στο αριστερό αμυντικό άκρο.

Ο Γιάννης Γιαννιώτας θα παραταχθεί στο δεξί άκρο, έχοντας τον Χοσέ Χολέμπας στο αριστερό και με τον Πέτρο Μάνταλο να βρίσκεται πίσω από τον μοναδικό προωθημένο, Κώστα Μήτρογλου.

Αυτό σημαίνει ότι ο Τάσος Μπακασέτας, ο οποίος κινήθηκε στα "ρηχά" στη νίκη επί της Κύπρου, θα μείνει εκτός αρχικού σχήματος. Συγκεκριμένα στην παράταξη του 4-2-3-1, ο Ορέστης Καρνέζης θα καθίσει κάτω από τα γκολπόστ, με το αμυντικό δίδυμο των Σωκράτη Παπασταθόπουλου και Κώστα Μανωλά, να έχει δεξιά του τον Βασίλη Τοροσίδη κι αριστερά του τον Κώστα Σταφυλίδη.

Γιάννης Μανιάτης και Κυριάκος Παπαδόπουλος θα είναι το δίδυμο των χαφ, με την τριάδα μπροστά τους να αποτελείται από τους Χολέμπας (αριστερά), Γιαννιώτα (δεξιά) και Μάνταλο (κέντρο). Μπροστά τους θα βρίσκεται ο Κώστας Μήτρογλου.

Υπενθυμίζεται ότι στο Ταλίν δεν ταξίδεψαν ούτε ο Γιώργος Τζαβέλλας, ούτε ο Κώστας Φορτούνης, αμφότεροι λόγω ενοχλήσεων που "κληρονόμησαν" από το ματς με την Κύπρο.

Photo credits: action images

TAGS ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ