ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΟΣ

Με αλλαγές κόντρα στη Λευκορωσία

Με αλλαγές κόντρα στη Λευκορωσία
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Η Εθνική Ελλάδας αντιμετωπίζει την Τετάρτη (9/11, 21:15) την αντίστοιχη της Λευκορωσίας σε φιλική αναμέτρηση στο "Γ. Καραϊσκάκης". Η πιθανή ενδεκάδα που προορίζει ο Μίχαελ Σκίμπε.

Με το βλέμμα στο ματς της Κυριακής (13/11, 21:45) απέναντι στη Βοσνία - για την 4η αγωνιστική των προκριματικών του Μουντιάλ 2018 όσον αφορά στην ευρωπαϊκή γεωγραφική ζώνη - η Εθνική Ελλάδας υποδέχεται την Τετάρτη στο "Γ. Καραϊσκάκης" τη Λευκορωσία σε φιλική αναμέτρηση.

Ο ομοσπονδιακός τεχνικός, Μίχαελ Σκίμπε, είχε προαναγγείλει αλλαγές για την αποψινή αναμέτρηση (9/11, 21:15) κι αυτές διεφάνησαν στις τελευταίες προπονήσεις στον Άγιο Κοσμά.

Η προπόνηση της Τρίτης είχε έξι απουσίες, καθώς ο Παπασταθόπουλος έμεινε στο ξενοδοχείο και δεν πήγε καν στον Άγιο Κοσμά ενώ οι Μήτρογλου, Τοροσίδης, Τζαβέλας, Φορτούνης και Μπακασέτας αν και βρέθηκαν στο αθλητικό κέντρο γυμνάστηκαν ατομικά.

Όσον αφορά στην αρχική ενδεκάδα, την οποία προσανατολίζεται να παρατάξει ο Γερμανός προπονητής αυτή θα έχει ως εξής κατά πάσα πιθανότητα.

Κάτω από τα γκολπόστ θα παίξει ο Γλύκος στην τετράδα της άμυνας θα παίξουν από δεξιά προς τα αριστερά οι Μανιάτης, Οικονόμου, Παπαδόπουλος, Σταφυλίδης και η τριάδα των χαφ θα αποτελείται από τους Τζιόλη, Σάμαρη και Πέτσο. Στις δυο πτέρυγες της επίθεσης θα αγωνιστούν οι Γιαννιώτας, Καρέλης και στην κορυφή ο Βέλλιος.

Η εθνική Λευκορωσίας βρίσκεται στον πρώτο όμιλο των προκριματικών του Μουντιάλ 2018 όσον αφορά στην ευρωπαϊκή γεωγραφική ζώνη μαζί με τις Σουηδία, Γαλλία, Ολλανδία, Βουλγαρία, Λευκορωσία και Λουξεμβούργο. Μετά από τρεις αγωνιστικές έχει συγκεντρώσει μόλις δύο βαθμούς, ευρισκόμενη στην προτελευταία (5η) θέση της κατάταξης.

Photo credits: Actiion images

TAGS ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ