ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΟΣ

Μαρσενάρο: "Δεν θέλει να συνεχίσει ο Μαρκαριάν σε αυτές τις συνθήκες"

Μαρσενάρο: "Δεν θέλει να συνεχίσει ο Μαρκαριάν σε αυτές τις συνθήκες"
INTIME SPORTS

Ο Ρολάντ Μαρσενάρο μίλησε στην ιστοσελίδα "espectador.com" και αναφερόμενος στην απόφαση παραίτησης του Σέρχιο Μαρκαριάν είπε πως ο Ουρουγουανός κόουτς δεν θέλει να συνεχίσει στην Εθνική υπό αυτές τις συνθήκες.

Ο Σέρχιο Μαρκαριάν παραιτήθηκε από την θέση του ομοσπονδιακού προπονητή το μεσημέρι της Τρίτης (21/7) και επικαλέστηκε τα άσχημα αποτελέσματα στα προκριματικά του EURO 2016, χωρίς να εμβαθύνει περισσότερο στο τι πραγματικά τον οδήγησε στην απόφαση να αποχωρήσει τόσο ξαφνικά από τον πάγκο της "γαλανόλευκης".

Πάντως, ο βοηθός του ήταν περισσότερο αποκαλυπτικός, μιλώντας στην ιστοσελίδα "espectador.com", η οποία ανέβασε ρεπορτάζ για το τέλος της συνεργασίας ΕΠΟ - Μαρκαριάν. Ο Ρολάντ Μαρσενάρο έκανε λόγο για συνθήκες που οδήγησαν τον 71χρονο κόουτς στην απόφαση να παραιτηθεί. Βέβαια, ανέφερε και την επιθυμία της ΕΠΟ να μην την κάνει αποδεκτή και πως θα προσπαθήσει να τον μεταπείσει.

"Αυτοί δεν θέλουν ο Σέρχιο να φύγει, αλλά σε αυτές τις συνθήκες αυτός δεν θέλει να συνεχίσει", τόνισε ο Μαρσενάρο και σε κάθε περίπτωση αποτελεί είδηση το γεγονός πως συγκεκριμένα γεγονότα και καταστάσεις συνέβαλαν στο να λάβει ο Μαρκαριάν αυτή την απόφαση και όχι τα αποτελέσματα με Ουγγαρία και Νησιά Φερόε. Άλλωστε, αν ήταν αυτός ο λόγος, θα είχε παραιτηθεί εδώ και μέρες, δεν θα περίμενε να κυλήσει τόσο διάστημα.

Ερωτηθείς για τις συνθήκες που προκάλεσαν την απομάκρυνση του Μαρκαριάν, ο Μαρσενάρο δεν θέλησε να εμβαθύνει σε λεπτομέρειες και είπε το εξής: "Πρέπει να δούμε τι θα συμβεί, πρέπει να περιμένουμε, γιατί αυτοί (εννοεί την ΕΠΟ) θέλουν ο Σέρχιο να συνεχίσει".

TAGS ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ