ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΟΣ

Οι ευχές του Μαρκαριάν και οι πρώτες κλήσεις ενόψει Φερόε

Οι ευχές του Μαρκαριάν και οι πρώτες κλήσεις ενόψει Φερόε
Μαρκαριάν, Παπαδόπουλος INTIME SPORTS

Ο ομοσπονδιακός τεχνικός, Σέρχιο Μαρκαριάν, μέσω δήλωσης του ευχήθηκε περαστικά στον Μιχάλη Μπακάκη και αναφέρθηκε στους τραυματίες που δεν θα δώσουν το παρών στα ματς με τα Νησιά Φερόε.

Τις ευχές του για περαστικά και ταχεία ανάρρωση στον Μιχάλη Μπακάκη έστειλε ο ομοσπονδιακός τεχνικός, Σέρχιο Μαρκαριάν, μέσω δήλωσης του. Ο προπονητής της Εθνικής Ελλάδος αναφέρθηκε επίσης και στους Μανιάτη, Μάνταλο, Παπαδόπουλο και Σαμαρά που επίσης θα μείνουν εκτός των κλήσεων για το ματς με τα Νησιά Φερόε λόγω τραυματισμών λέγοντας πως η υγεία όλων είναι πάνω από όλα.

Χαρακτηριστικά είπε:

«Εύχομαι στον Μιχάλη περαστικά και να αναρρώσει το συντομότερο δυνατόν, για να επιστρέψει στην ομάδα του και στην Εθνική. Επίσης, θέλω να στείλω ένα μήνυμα στους υπόλοιπους ποδοσφαιριστές, που, λόγω τραυματισμού, δεν θα έχουμε μαζί μας στους επόμενους αγώνες μας, τον Γιάννη Μανιάτη, τον Πέτρο Μάνταλο, τον Κυριάκο Παπαδόπουλο και τον Γιώργο Σαμαρά: αυτό που έχει σημασία, πάνω απ’ όλα, είναι η υγεία τους και η γρήγορη αποκατάστασή τους. Όλα τα υπόλοιπα θα έρθουν. Τους περιμένουμε».

Προπονήσεις για Βελλίδη, Κολοβό, Τασουλή, Φούντα, Σταφυλλίδη

Σε ότι έχει να κάνει με την προετοιμασία της Εθνικής Ελλάδος ενόψει του αγώνα με τα Νησιά Φερόε πέντε ποδοσφαιριστές θα αρχίσουν προπονήσεις την προσεχή Δευτέρα στις αθλητικές εγκαταστάσεις του Αγίου Κοσμά ενόψει της πρόσκλησης του κ. Μαρκαριάν για τον αγώνα με τα Νησιά Φερόε.

Πρόκειται για τους Βελλίδη, Σταφυλλίδη, Τασουλή, Φούντα, Κολοβό. Το προσεχές διάστημα, στις προπονήσεις θα ενταχθούν επιπλέον ποδοσφαιριστές, που θα ολοκληρώσουν τις διασυλλογικές αγωνιστικές υποχρεώσεις τους.

Αυτό δεν σημαίνει πως και οι πέντε θα είναι στις τελικές επιλογές του ομοσπονδιακού τεχνικού αλλά επειδή έχουν ολοκληρώσει τις αγωνιστικές τους υποχρεώσεις και προκειμένου να μην βγουν εκτός ρυθμού μέχρι το ματς με τα Νησιά Φερόε προτιμήθηκε να μπουν από τώρα σε ένα ρυθμό.

TAGS ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ