ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΟΣ

Μαρκαριάν "Δεν έχω πρόταση για την εθνική Ελλάδας"

Peru's head coach Sergio Markarian gestures during the 2011 Copa America semi-final football match against Uruguay, at the Ciudad de La Plata stadium in La Plata, 59 Km south of Buenos Aires, on July 19, 2011.   AFP PHOTO / JUAN MABROMATA (Photo credit should read JUAN MABROMATA/AFP/Getty Images) ORG XMIT:
Peru's head coach Sergio Markarian gestures during the 2011 Copa America semi-final football match against Uruguay, at the Ciudad de La Plata stadium in La Plata, 59 Km south of Buenos Aires, on July 19, 2011. AFP PHOTO / JUAN MABROMATA (Photo credit should read JUAN MABROMATA/AFP/Getty Images) ORG XMIT: AFP/GETTY IMAGES

Αργά το βράδυ της Κυριακής κυκλοφόρησε η φήμη ότι ο Σέρχιο Μαρκαριάν είναι ο εκλεκτός του Γιώργου Καραγκούνη για τη θέση του ομοσπονδιακού τεχνικού. Δείτε τι είπε ο Ουρουγουανός στο Sport24.gr

Το Sport24.gr επικοινώνησε με τον 70άχρονο Ουρουγουανό τεχνικό, Σέρχιο Μαρκαριάν, ο οποίος αρνήθηκε ότι έχει επίσημη πρόταση από την ΕΠΟ για την ανάληψη του πόστου του ομοσπονδιακού τεχνικού, ωστόσο θα το συζητούσε με χαρά εάν έφτανε κάτι τέτοιο, ενώ παραδέχθηκε ότι μιλά με τον Γιώργο Καραγκούνη.

"Μέχρι τώρα δεν έχω καμία επίσημη πρόταση. Πριν ενάμιση μήνα, με πήραν τηλέφωνο Ουρουγουανοί δημοσιογράφοι και μου είπαν ότι είμαι στους βασικούς υποψηφίους για την ανάληψη της τεχνικής ηγεσίας της Εθνικής Ελλάδας. Δεν υπάρχει καμία επίσημη πρόταση μέχρι τώρα. Διαβάζω κάθε μέρα τις εφημερίδες, έχω φίλους στην Ελλάδα που μου μεταφέρουν ο,τι γράφεται για εμένα, αλλά μόνο αυτό που γράφεται στις εφημερίδες γνωρίζω.", ήταν η αρχική τοποθέτηση του Σέρχιο Μαρκαριάν στο Sport24.gr, σχετικά με τη φημολογία που κυκλοφόρησε αργά το βράδυ της Κυριακής, ότι είναι ο εκλεκτός του Γιώργου Καραγκούνη για τη θέση του ομοσπονδιακού τεχνικού της Εθνικής Ελλάδας.

Μαρκαριάν "Δεν έχω πρόταση για την εθνική Ελλάδας"
Μαρκαριάν INTIME SPORTS

Ο Ουρουγουανός τεχνικός που έχει περάσει στο παρελθόν από τους πάγκους των Παναθηναϊκού, Ηρακλή και Ιωνικού, παραδέχτηκε στο Sport24.gr, ότι μιλά με τον τεχνικό διευθυντή της Εθνικής Ελλάδας και τέως ποδοσφαιριστή του στο "Τριφύλλι", Γιώργο Καραγκούνη, όπως κάνει και με όλους τους πρώην παίκτες του.

"Κανένας δεν έχει μιλήσει με εμένα από την ΕΠΟ. Με τον Γιώργο μιλάω, όπως και με τα άλλα παιδιά που είχα ποδοσφαιριστές. Τον Νικοπολίδη, τον Μπασινά και τα άλλα παιδιά. Δεν έχουμε μιλήσει γι' αυτό."

Τέλος, ο Σέρχιο Μαρκαριάν υποστήριξε στο Sport24.gr, ότι συζητά με πολλές ομάδες, κυρίως από την Κεντρική Αμερική, αλλά και ότι σε περίπτωση που έφτανε μία πρόταση για την Εθνική Ελλάδας θα το συζητούσε ευχαρίστως.

"Μιλάω με πολλές ομάδες, συλλόγους και εθνικές κυρίως από την Κεντρική Αμερική. Εάν έφτανε μία πρόταση από την Ελλάδα, θα το συζητούσα με μεγάλη χαρά."

TAGS ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ