ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΟΣ

Μαρκαριάν: "Δεν έχω αποφασίσει για μια θέση"

Μαρκαριάν: "Δεν έχω αποφασίσει για μια θέση"
INTIME SPORTS

Ο Σέρχιο Μαρκαριάν θεωρεί "κλειδί" το να παίξει η Εθνική μας ομάδα καλό ποδόσφαιρο και μόνο αυτός είναι ο ασφαλής οδηγός για να έρθει η νίκη και να έχει ελπίδες για την συνέχεια. Τι είπε για την 11άδα.

Ο προπονητής της Εθνικής μας ομάδα, Σέρχιο Μαρκαριάν, τόνισε στη συνέντευξη Τύπου του αγώνα με τα Νησιά Φερόε πως οι παίκτες του είναι σε καλή κατάσταση και πως πρέπει να παίξουν καλό ποδόσφαιρο, αν θέλουν να έχουν επιτυχή αποτελέσματα από εδώ και πέρα.

"Νομίζω ότι είμαστε καλά, δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα. Είχαμε μια ταλαιπωρία, αλλά όλα καλά", είπε αρχικά για τη μίνι οδύσσεια που πέρασε η αποστολή και συνέχισε για τα Νησιά Φερόε:

"Για μας τα Φερόε είναι η έκπληξη. Ήταν πολύ καλοί με εμάς, με τη Ρουμανία και τη Φινλανδία, έχουν καλούς παίκτες, με μέλλον και πρέπει να παίξουμε καλό ποδόσφαιρο και να νικήσουμε".

Μετέπειτα, ανέφερε για τον πλαστικό χλοοτάπητα και την τελευταία θέση της Εθνικής πως "δεν είναι η καλύτερη δυνατή κατάσταση, είναι δύσκολο γήπεδο και καιρός, είναι δύσκολη για μας η κατάσταση, αλλά έτσι είναι. Πρέπει να ξεφύγουμε από την τελευταία θέση και οφείλουμε να παίξουμε καλό ποδόσφαιρο. Έχουμε παίκτες με ποιότητα, που θέλουν να δώσουν χαρά στον κόσμο. Δεν έχουμε χώρο για λάθη και είναι πρόβλημα και πίεση για μας".

Για τους παίκτες του και τον αγώνα, είπε ότι "θέλω να προσπαθούν οι παίκτες, δουλεύουν πολύ καλά στην Αθήνα και πιστεύω ότι αύριο θα είμαστε σε καλή κατάσταση. Θέλουμε τη νίκη. Θα έχουμε δυσκολίες, διότι τα Φερόε παίζουν καλό ποδόσφαιρο. Μας νίκησαν στον πρώτο γύρο και τώρα πρέπει να το αλλάξουμε αυτό".

"Για μένα δεν υπάρχει τύχη στο ποδόσφαιρο. Η ατυχία μπορεί να είναι οι τραυματισμοί (3-4 πάντα εκτός), μας κάνει ζημιά αυτό, διότι αλλάζουν τα πλάνα μας. Ήταν σίγουρα βασικός ο Φορτούνης. Πρέπει να αλλάξω τα χαρακτηριστικά του παίκτη που θα παίξει αντί του Φορτούνη. Έχω αποφασίσει ποιος θα παίξει, αλλά δεν έχω αποφασίσει για μια θέση. Οι υπόλοιποι ξέρετε ποιοι είναι", είπε στην συνέχεια για τις σκέψεις του σχετικά με την 11άδα.

Στη συνέχεια, δήλωσε: "Σας είπα πολλές φορές ότι δεν υπάρχει γκολ, αν δεν παίζεις καλή μπάλα. Πρέπει να υπάρχει συγχρονισμός για όλα. Εμείς βάλαμε δυο παίκτες που μπορούν να δημιουργήσουν και επίσης δουλεύουμε την παρουσία μας στην αντίπαλη περιοχή. Δεν είναι μόνο το γκολ, πρέπει να είμαστε καλοί σε όλες τις θέσεις. Είναι αναγκαίο το γκολ για να νικήσουμε και δεν έχουμε χώρο για νέα λάθη. Έχω μεγάλη πίεση και είμαι υπεύθυνος γι' αυτό. Πιστεύω όμως ότι θα τα καταφέρουμε".

"Πριν το παιχνίδι μπορούμε να σκεφτόμαστε πολλά. Είδαμε όλα τα ματς των Φερόε και όλα τα δικά μας. Δεν υπάρχει μεγάλη διαφορά στην κατοχή των Φερόε σε σχέση με τις άλλες ομάδες. Ξέρουν να παίξουν μπάλα, πατάνε περιοχή με πολλούς παίκτες, έχουν δυνατότητες, πρέπει να τους προσέχουμε και ο δρόμος για να νικήσουμε είναι ο ίδιος, να παίξουμε καλά. Όχι τάκλιν και ντρίμπλες, το καλό ποδόσφαιρο είναι η καλή άμυνα και η καλή επίθεση. Είμαι υπεύθυνος γι' αυτά τα δυο πράγματα. Δεν μπορούμε να παίξουμε όπως η Γερμανία, αλλά μπορούμε να παίξουμε καλή μπάλα. Δεν έχουμε ευκαιρία για σκαμπανεβάσματα και πρέπει να παίζουμε πάντα καλά. Η πίεση είναι δική μου", κατέληξε ο Σέρχιο Μαρκαριάν.

TAGS ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ