ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΟΣ

Μανωλάς: "Ο Ναϊνγκολάν δεν είναι Θεός"

Lyon's Mathieu Valbuena, center, tries to run past Roma's Radja Nainggolan, left, and Roma's Kostas Manolas, right, during the Europa League round of 16 second leg soccer match between Roma and Lyon, in Rome's Olympic stadium, Thursday, March 16, 2017. (AP Photo/Andrew Medichini)
Lyon's Mathieu Valbuena, center, tries to run past Roma's Radja Nainggolan, left, and Roma's Kostas Manolas, right, during the Europa League round of 16 second leg soccer match between Roma and Lyon, in Rome's Olympic stadium, Thursday, March 16, 2017. (AP Photo/Andrew Medichini) AP

Ο Κώστας Μανωλάς έπλεξε το εγκώμιο της εθνικής Βελγίου, ενώ ρωτήθηκε και για τον συμπαίκτη του στη Ρόμα, Ρατζά Ναϊνγκολάν, για τον οποίον υποστήριξε ότι "δεν είναι Θεός".

Αφού παραδέχθηκε ότι η Εθνική Ελλάδας τίθεται το Σάββατο 25 Μάρτη στις 21:45 στο "Stade Roi Baudouin" των Βρυξελλών για την 5η αγωνιστική των προκριματικών του Μουντιάλ 2018 όσον αφορά στην ευρωπαϊκή γεωγραφική ζώνη αντιμέτωπη με "την καλύτερη ομάδα του ομίλου", ο Κώστας Μανωλάς ξεκαθάρισε ότι κανείς στο αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα δεν θέλει να σκέφτεται την ήττα λόγω της σημασίας του ματς.

Ο διεθνής Έλληνας κεντρικός αμυντικός της Ρόμα ρωτήθηκε και για τον συμπαίκτη του στους "τζαλορόσι" κι αντίπαλό του το Σάββατο στις Βρυξέλλες, Ρατζά Ναϊνγκολάν, υποστηρίζοντας ότι "δεν είναι θεός, είναι απλά άνθρωπος".

"Γνωριζόμαστε με τον Ναϊνγκολάν. Είμαστε και φίλοι. Δεν ξέρουμε ακόμη εάν θα παίξει. Δεν είναι θεός, είναι απλά άνθρωπος. Θα κάνουμε το καλύτερό μας για να τον αντιμετωπίσουμε αμυντικά.

Ακόμη κι αν ο Εντέν (Αζάρ) είναι απών και μπορεί να συμβεί το ίδιο και με τον Ντε Μπράινε, το Βέλγιο έχει καλούς παίκτες και καλές ομάδες. Θα κάνουμε το καλύτερο για να αναπτύξουμε το παιχνίδι μας. Θα συναντήσουμε την καλύτερη ομάδα του ομίλου με παίκτες αξίας και δεν θέλουμε να χάσουμε γιατί το ματς είναι σημαντικό", υποστήριξε ο Κώστας Μανωλάς.

Photo credits: AP Photo/Andrew Medichini

TAGS ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ