ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΟΣ

Μάνταλος: "Χύσαμε πολύ ιδρώτα, αλλά στο τέλος ανταμειφθήκαμε"

ÐÁÃÊÏÓÌÉÏ ÊÕÐÅËËÏ 2018 / ÐÑÏÊÑÉÌÁÔÉÊÁ / ÅËËÁÄÁ - ÃÉÂÑÁËÔÁÑ / WORLD CUP 2018 / PRELIMINARY / GREECE - GIBRALTAR / ËÏÐÅÆ(Á) ÌÁÍÔÁËÏÓ(Ä) / (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ:  LATO KLODIAN / EUROKINISSI)
ÐÁÃÊÏÓÌÉÏ ÊÕÐÅËËÏ 2018 / ÐÑÏÊÑÉÌÁÔÉÊÁ / ÅËËÁÄÁ - ÃÉÂÑÁËÔÁÑ / WORLD CUP 2018 / PRELIMINARY / GREECE - GIBRALTAR / ËÏÐÅÆ(Á) ÌÁÍÔÁËÏÓ(Ä) / (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: LATO KLODIAN / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Ο Πέτρος Μάνταλος τόνισε πως η Εθνική κατέβαλε μεγάλη προσπάθεια στην προκριματική φάση, αλλά στο τέλος κατάφερε, έστω και μέσω μπαράζ, να διεκδικεί την πρόκριση στα τελικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου.

Η Εθνική νίκησε εύκολα με 4-0 το Γιβραλτάρ και πήρε την πρόκριση για τα μπαράζ του Παγκοσμίου Κυπέλλου, όπου θα αντιμετωπίσει μία εκ των Ελβετία, Ιταλία, Κροατία και Δανία.

Ο εκ των πρωταγωνιστών της Ελλάδας στην αποψινή αναμέτρηση, Πέτρος Μάνταλος, τόνισε πως η ομάδα κατέβαλε μεγάλη προσπάθεια, αλλά στο τέλος κατάφερε να πάρει την πρόκριση για τα μπαράζ. Επίσης, δεν θέλησε να διαλέγει αντίπαλο ενόψει της κλήρωσης της επόμενης Τρίτης (18/10).

"Χύσαμε πολύ ιδρώτα, αλλά στο τέλος ανταμειφθήκαμε. Σίγουρα όταν η ομάδα προέρχεται από δύο δύσκολα χρόνια, με τον αποκλεισμό απ' το Euro, ο φίλαθλος είναι λογικό να έχει μία δυσαρέσκεια και να φοβάται μήπως αρχίσουμε τα παλιά. Ωστόσο, σ' αυτό τον όμιλο δείξαμε πως η ομάδα ξαναβρίσκει τα πατήματά της και είναι η Ελλάδα που θέλουμε. Υπάρχουν πολλοί ποδοσφαιριστές που δεν έχουν αγωνιστεί σε μία τόσο μεγάλη διοργάνωση, όπως το Παγκόσμιο Κύπελλο. Φάνηκε η δίψα και η θέληση προκειμένου να είμαστε η μία απ' τις δύο ομάδες που θα καταφέρουμε να πάρουμε την πρόκριση, έστω μέσω μπαράζ, στο Παγκόσμιο Κύπελλο".

Για το ποιον αντίπαλο θα ήθελε: "Σίγουρα σε μία τέτοια φάση κι οι τέσσερις ομάδες είναι δύσκολες. Δεν θέλω να αναφερθώ σε κάποια συγκεκριμένα. Περιμένουμε την κλήρωση και μετά ό,τι θέλετε".

ΣΤΑΦΥΛΙΔΗΣ: "ΜΑΣ ΚΥΡΙΕΥΣΕ ΑΓΧΟΣ"

Ο μπακ της Εθνικής, Κώστας Σταφυλίδης, ανέφερε μετά το ματς: " Δόξα τω Θεώ κερδίσαμε αν και ήταν δύσκολο, περισσότερο εγκεφαλικά. Δεν σκοράραμε νωρίς και μας κυρίεψε το άγχος. Μετά το γκολ όλα ήταν εύκολα".

Για την εμφάνισή του: " Είχα χώρους, τους εκμεταλλεύτηκα και είχα καλή συνεργασία με τον Μάνταλο". Κατέληξε λέγοντας: " Είναι μια ανανεωμένη Εθνική αυτή, που παλεύει όλα τα παιχνίδια".

TAGS ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ