ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΟΣ

Μάνταλος: "Από τα πιο σημαντικά γκολ στην καριέρα μου"

2-0
2-0 ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Ο Πέτρος Μάνταλος υποστήριξε ότι η συνεργασία του με τον Κώστα Φορτούνη και τον Τάσο Μπακασέτα συνεχώς γίνεται καλύτερη, ξεχωρίζοντας το γκολ απέναντι στην Κύπρο ως ένα από τα πιο σημαντικά στην καριέρα του.

Είχε σκοράρει κι απέναντι στην Αυστραλία, ωστόσο επρόκειτο για φιλική αναμέτρηση. Ο Πέτρος Μάνταλος πέτυχε το πρώτο γκολ με το εθνόσημο σε επίσημο ματς, στη νίκη της Εθνικής Ελλάδας με 2-0 απέναντι σε αυτή της Κύπρου, το χαρακτήρισε από τα πιο σημαντικά στην καριέρα του, ενώ ξεκαθάρισε ότι η συνεργασία του με τους Κώστα Φορτούνη και Τάσο Μπακασέτα γίνεται ολοένα και καλύτερη.

"Σε κάθε ματς των προκριματικών το ζητούμενο είναι οι βαθμοί. Βοήθησε σήμερα και το παιχνίδι, με το γκολ που ήρθε από νωρίς με τον Κώστα. Μετά ήρθε το δεύτερο γκολ, φέραμε το παιχνίδι στα μέτρα μας, δώσαμε χώρο στον αντίπαλο. Σίγουρα νιώσαμε λίγη πίεση στο δεύτερο, το περιμέναμε, πήραμε όμως αυτό που αξίζαμε.

Είχαμε πει ότι θα δώσουμε χώρο για να πετύχουμε τρίτο γκολ, δεν έγινε, δεν τα καταφέραμε αλλά κρατάμε τη νίκη. Η αλήθεια είναι ότι δε σκεφτόμασταν το επόμενο ματς, αν και είναι σε τρεις μέρες.

Σίγουρα όσο παίζουμε μεταξύ μας γνωριζόμαστε περισσότερο. Με τον Τάσο είμαστε και στην ίδια ομάδα, με τον Κώστα παίζουμε αρκετό καιρό μαζί. Μπορούμε να συνεργαστούμε καλά και να βοηθήσουμε όσο το δυνατόν περισσότερο Νομίζω ότι είναι από τα πιο σημαντικά γκολ στην καριέρα μου, θα το θυμάμαι για πολλά χρόνια", υποστήριξε ο Πέτρος Μάνταλος.

Photo credits: Action images

TAGS ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ