ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΟΣ

Mάνταλος: "Αν φοβάσαι, δεν παίζεις"

Mάνταλος: "Αν φοβάσαι, δεν παίζεις"
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Ο Πέτρος Μάνταλος έκανε δηλώσεις μετά το Ελλάδα - Κύπρος, όπου μεταξύ άλλων αναφέρθηκε και στο αν τον ενοχλεί η μάσκα που φοράει εξαιτίας του τραυματισμού του στη μύτη και αν του έχει προκαλέσει κάποιο φόβο.

Ο διεθνής μεσοεπιθετικός της ΑΕΚ, Πέτρος Μάνταλος, έκανε δηλώσεις στην "Ώρα των Σπορ" μετά τον αγώνα της Εθνικής μας με την Κύπρο (2-0), όπου αναφέρθηκε μεταξύ άλλων στη μάσκα που φοράει, στο αν τον ενοχλεί καθόλου και αν του έχει προκαλέσει ο τραυματισμός του κάποιο αίσθημα φόβου.

"Αισθάνομαι καλύτερα συγκριτικά με το πρώτο παιχνίδι που έπαιξα με την μάσκα κόντρα στον Ολυμπιακό", είπε αρχικά και συνέχισε για το αν τον ενοχλεί καθόλου: "Βλέπω καθαρά, δεν έχω κανένα απολύτως πρόβλημα. Θα την φοράω ακόμη για δύο εβδομάδες.

Σίγουρα στο επόμενο παιχνίδι της Εθνικής ομάδας με την Εσθονία και σε αυτό της ΑΕΚ με την Λάρισα. Μετά πιστεύω να την βγάλω σύμφωνα με όσα μου έχει μεταφέρει ο γιατρός".

Όσο για το κάποιο φόβο που μπορεί να έχει μετά τον τραυματισμό του, ο Μάνταλός τόνισε: " Αν φοβάσαι, δεν παίζεις. Δεν μπαίνεις μέσα. Όταν παίζεις, δεν σκέφτεσαι τίποτα".

Photo Credits: Action Images

TAGS ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ