ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΟΣ

Μανιάτης: "Ούρλιαζα στον Τζαβέλλα να πάει μπροστά"

Μανιάτης: "Ούρλιαζα στον Τζαβέλλα να πάει μπροστά"
Μανιάτης, Τζέκο ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Ο Γιάννης Μανιάτης αποκάλυψε τι φώναξε στον Γιώργο Τζαβέλλα λίγο πριν από τη φάση του γκολ, με το οποίο η Ελλάδα ισοφάρισε σε 1-1 τη Βοσνία.

Ο Γιάννης Μανιάτης δήλωσε στον ΟΤΕ TV μετά το 1-1 της Ελλάδας με τη Βοσνία: " 'Ηταν η τελευταία φάση του παιχνιδιού, φώναξα του Σωκράτη να πάει να κάνει το πλάγιο. Ο Τζαβέλλας ήταν κουρασμένος και είχε μείνει πίσω. Του φώναξα με τον προπονητή να πάει μπροστά.

Με κοίταξε, για την ακρίβεια του ούρλιαζα και τελικά δικαιώθηκα γιατί έβαλε το γκολ. Μετά το γκολ πανηγυρίσαμε όλοι μαζί και είδαμε πόσο δεμένη ομάδα είμαστε. Ο βαθμός είναι μεγάλος. Δυστυχώς όμως δεν παίξαμε καλά.

Δεν ξέρω αν ήταν το άγχος ή η πίεση. Η Βοσνία είχε την κατοχή, είχε καλή ανάπτυξη. Είναι σημαντικό που ακόμα σε αυτή τη βραδιά που δεν παίξαμε καλά, πήραμε βαθμό. Αυτό κάτι δείχνει. Πρέπει να βελτιωθούμε κι άλλο. Αυτό που μετράει είναι ότι πήραμε το βαθμό και μας δίνει ελπίδες πρόκρισης για τη συνέχεια

Δεν φοβόμαστε σε κανένα ματς. Σε όλα πάμε για να νικήσουμε. Έχουμε πολλούς παίκτες που παίζουν σε κορυφαία πρωταθλήματα, με εμπειρία. Δεν έχουμε να φοβηθούμε τίποτα. Πάμε για την πρόκριση γιατί την αξίζουμε".

Σάμαρης: "Γιατρεύει πληγές αυτή η ομάδα"

Ο μέσος της Εθνικής μας, Ανδρέας Σάμαρης, είπε: "Με την πίστη και την θέληση καταφέραμε να ισορροπήσουμε ένα παιχνίδι και στο τέλος να ισοφαρίσουμε έστω και στο τελευταίο λεπτό. Το αποτέλεσμα ήταν καλό για εμάς έτσι όπως εξελίχθηκε το παιχνίδι.

Γιατρεύει πληγές αυτή η ομάδα σιγά σιγά. Εχει παρουσιάσει μια εικόνα μέτρια έως καλή και με αυτόν τον βαθμό φτάσαμε τους 10 βαθμούς και παραμένουμε δεύτεροι. Το κλίμα που εκπέμπουμε ως ομάδα μας βοηθάει. Ισως να το βλέπει ο Θεός. Ηταν κι ένα μήνυμα από ψηλά ίσως αυτό το γκολ στο τέλος.

Το θέλαμε το θετικό αποτέλεσμα. Το έδειξαν και το πως πανηγυρίσαμε. Πως το θέλαμε και οι 23 παίκτες. Νομίζω οι φίλαθλοι τους ήρθαν περισσότερο για να μας προκαλέσουν παρά να στηρίξουν την ομάδα τους. Οι δικοί μας φίλαθλοι στα εκτός έδρας δεν έχουν δείξει τέτοιο πρόσωπο.

Και δεν έκαναν και καλό στο παιχνίδι. Το περιμέναμε σκληρό. Θέλαμε κι εμείς να παίξουμε σκληρά για να σπάσουμε τον τσαμπουκά των αντιπάλων. Είδαμε στην αρχή των Βόσνιων φιλάθλων. Το κίνητρό μας έγινε μεγαλύτερο".

Photo Credits: Action Images

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

Λύτρωση με γκολάρα του Τζαβέλλα, 1-1 η Εθνική με την Βοσνία
Η κριτική των παικτών της Εθνικής
Η βαθμολογία του ομίλου της Εθνικής
Τα γκολ στο Ελλάδα - Βοσνία
TAGS ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ