ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΟΣ

Μαγνητική στα πλευρά ο Μανωλάς

Μαγνητική στα πλευρά ο Μανωλάς
INTIME SPORTS

Ο Κώστας Μανωλάς, που αναμένεται να αφιχθεί το μεσημέρι από την Ρώμη, θα υποβληθεί σε εξέταση στα πλευρά (μαγνητική τομογραφία). Επίσης, στη σημερινή προπόνησηδεν θα συμμετάσχει ο Κώστας Φορτούνης, στον οποίο εκχωρήθηκε άδεια.

Εβδομάδα Εθνικών ομάδων είναι αυτή που διανύουμε, αν και για την γαλανόλευκη μικρή σημασία έχουν τα παιχνίδια με Βόρεια Ιρλανδία (8/10) και Ουγγαρία (11/10) για τις δυο τελευταίες αγωνιστικές των προκριματικών του EURO 2016.

Προπονητής ακόμα δεν έχει έρθει, ώστε να υπήρχε ένα ενδιαφέρον για τα πρώτα δείγματα γραφής του ή έστω για να έβλεπε τα ματς και να έπαιρνε μια πρώτη γεύση, ενώ μοναδικό κίνητρο είναι να κατακτηθεί επιτέλους ένα τρίποντο, το οποίο δεν έχει έρθει σε οκτώ αγώνες.

Από 'κει και πέρα, μετά τον Άνταμ Τζανετόπουλο που πήρε την θέση του τραυματία, Κυριάκου Παπαδόπουλου, στην αποστολή της Εθνικής, ο Κώστας Μανωλάς, ο οποίος αναμένεται να αφιχθεί το μεσημέρι από την Ρώμη (η Ρόμα νίκησε την Κυριακή με 4-2 την Παλέρμο στη Σικελία), θα υποβληθεί σε εξέταση στα πλευρά (μαγνητική τομογραφία).

Επίσης, στη σημερινή (5/10) προπόνηση δεν θα συμμετάσχει ο Κώστας Φορτούνης, στον οποίο εκχωρήθηκε άδεια μετά τον χθεσινοβραδινό του αγώνα με τον ΠΑΟΚ στην Τούμπα, όπου είχε συμμετοχή και στα δυο γκολ του Ολυμπιακού.

TAGS ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ