ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΟΣ

Λευκή ισοπαλία για την Ελπίδων κόντρα στην Αλβανία

Λευκή ισοπαλία για την Ελπίδων κόντρα στην Αλβανία
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Στο 0-0 έμεινε η Εθνική Ελπίδων με την αντίστοιχη ομάδα της Αλβανίας παρά το γεγονός ότι οι Έλληνες διεθνείς είχαν καλύτερη παρουσία.

Αν και η Εθνική Ελπίδων είχε την υπεροχή στην εκτός έδρας αναμέτρηση με την αντίστοιχη ομάδα της Αλβανίας εκτός έδρας τελικά αναδείχτηκε ισόπαλη άνευ τερμάτων σε αγώνα για την προκριματική φάση του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος 2017 που διεξήχθη στο Ελμπασάν.

Οι παίκτες του Αντώνη Νικοπολίδη είναι χαρακτηριστικό ότι είχαν 10 τελικές με 5 εξ αυτών στην εστία σε αντίθεση με την γηπεδούχο ομάδα που έκανε 5 τελικές εκ των οποίων μόλις μια στην εστία του Μπάρκα.

Η Εθνική Ελπίδων όμως παρά το γεγονός ότι αγωνίστηκε αρκετά επιθετικά δεν βρήκε το γκολ που έψαχνε.

ΑΛΒΑΝΙΑ: Στρακόσια, Χοξαλάρι, Λούλαϊ, Πρένγκα, Μπάρε, Τσέκιτσι, Λάτσι (75' Μπρόζα), Μάναϊ, Ρασίκα, Λατίφι (75' ΓκάβαζαΪ), Ραχμάνι.

ΕΛΛΑΔΑ: Μπάρκας, Μίγκας, Ρισβάνης, Γούτας, Σιώπης (72' Τζανετόπουλος), Μαυρίας, Ιωαννίδης (64' Μασούρας), Κουλούρης (83' Βέργος), Δώνης, Γιαννούλης, Χαρίσης.

Επόμενος αγώνας της Εθνικής Ελπίδων για τα προκριματικά του EURO 2017 τη Δευτέρα 28/3/2016 και ώρα 16:30 στο δημοτικό γήπεδο Περιστερίου.

Photo credits: Action images

TAGS ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ