ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΟΣ

Λάγκερμπακ: "Ήταν δίκαιη η νίκη μας..."

Λάγκερμπακ: "Ήταν δίκαιη η νίκη μας..."
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Ο Λαρς Λάγκερμπακ είπε πως ήταν δίκαιη η νίκη για την Ισλανδία στο Φάληρο, ενώ εξέφρασε την αισιοδοξία του για πρόκριση στα νοκ άουτ παιχνίδια στο EURO της Γαλλίας.

Ο ομοσπονδιακός τεχνικός της Ισλανδίας, Λαρς Λάγκερμπακ, τόνισε στη συνέντευξη Τύπου μετά τον αγώνα στο Φάληρο και τη νίκη επί της Εθνική μας με 3-2, ότι οι παίκτες του έφτασαν δίκαια στο νικηφόρο αποτέλεσμα, ενώ αναφέρθηκε και στο επικείμενο EURO στα γήπεδα της Γαλλίας.

"Δεν είμαι ο ειδικότερος για να μιλήσω για την Εθνική Ελλάδας, διότι ο κάθε προπονητής κοιτάζει κυρίως την ομάδα του. Ήταν ένα δύσκολο τεστ για μας. Δεν ήταν εύκολο το παιχνίδι. Η Ελλάδα έχει καλούς και έμπειρους παίκτες, είμαστε περήφανοι που νικήσαμε και νομίζω ότι ήταν δίκαιη η νίκη μας", ανέφερε αρχικά και συνέχισε για το που στοχεύει η Ισλανδία στο EURO:

"Θα θέλαμε να νικήσουμε κάθε ματς. Ρεαλιστικά, βρισκόμαστε στον δυσκολότερο όμιλο του ευρωπαϊκού πρωταθλήματος. Θεωρώ ότι μπορούμε να εκπλήξουμε κάποιες ομάδες και να περάσουμε στην επόμενη φάση. Μετά, στα νοκ άουτ όλα μπορούν να γίνουν".

Photo Credits: Action Images

TAGS ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ