ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΟΣ

Κυριακόπουλος: "Γιατί όχι τελικό;"

Κυριακόπουλος: "Γιατί όχι τελικό;"

Η Ελλάδα προκρίθηκε στην ημιτελική φάση του Euro U19 παρά την ήττα της με 2-0 από τη Γαλλία και ο Γιώργος Κυριακόπουλος μίλησε στον Sport24 Radio 103,3 για την επιτυχία της Εθνικής.

Ο παίκτης της Εθνικής ομάδας U19, Γιώργος Κυριακόπουλος, φιλοξενήθηκε στον Sport24 Radio 103,3 και την εκπομπή "Πάμε αποδυτήρια", με τους Γιώργο Οικονόμου και Χρήστο Τσάλτα.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του

Για το ματς με τη Γαλλία και την πρόκριση στα ημιτελικά:" Ήταν ένα δύσκολο ματς, μπήκαμε λίγο μουδιασμένα, δεχθήκαμε νωρίς ένα γκολ, προσπαθήσαμε να αντιδράσουμε, αλλά δεχθήκαμε και ένα δεύτερο τέρμα. Όταν τελείωσε το παιχνίδι πήγαμε στον πάγκο και βάλαμε τα ακουστικά για να δούμε τι έγινε στο άλλο παιχνίδι. Ευτυχώς δεν μπήκε κάποιο άλλο γκολ, τελείωσε 2-2 και πήραμε την πρόκριση. Ήταν ξεχωριστό συναίσθημα και ήταν η πρώτη φορά στην καριέρα μου που το νιώθω. Ελπίζω να ζήσω περισσότερα στο μέλλον. Πλέον πρέπει να κατεβάσουμε το κεφάλι και να περιμένουμε τον αντίπαλοτη Δευτέρα".

Για το αν υπάρχει κάποια προτίμηση για τον αντίπαλο στον ημιτελικό:" Δεν έχουμε καμία προτίμηση. Βλέπουμε τις άλλες ομάδες ως ίσες και εμείς θα μπούμε στο γήπεδο για να τις παίξουμε στα ίσα. Είναι τεράστια πρόκληση και περηφάνια η πρόκριση στον ημιτελικό, πιστεύουμε στους εαυτούς μας και στην πρόκριση στον τελικό. Στην αρχή του τουρνουά κανείς δε μας πίστευε, όλοι μας υποτίμησαν και τους έχουμε διαψεύσει. Οπότε γιατί να μην πάμε και στον τελικό;"

TAGS ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ