ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΟΣ

Κυριακίδης: "Προσπάθησα πολύ για να φτάσω μέχρι την Εθνική"

Κυριακίδης: "Προσπάθησα πολύ για να φτάσω μέχρι την Εθνική"
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Ο Δημήτρης Κυριακίδης έκανε τις πρώτες του δηλώσεις μετά την παρθενική κλήση του στην Εθνική ομάδα. Ολοκληρώθηκε η προπόνηση της γαλανόλευκης στον Άγιο Κοσμά.

Με την ευκαιρία της κλήσης του από τον Ομοσπονδιακό προπονητή, Μίχαελ Σκίμπε, στην Εθνική Ανδρών, ο τερματοφύλακας του Παναιτωλικού, Δημήτρης Κυριακίδης, έκανε δηλώσεις στο σάιτ της ΕΠΟ για την ευκαιρία που του δόθηκε και ανέφερε τα εξής:

"Η Εθνική είναι ένα όνειρο για κάθε ποδοσφαιριστή και το ίδιο ήταν και για εμένα. Είμαι πολύ χαρούμενος που πραγματοποιήθηκε αυτό το όνειρό μου για το οποίο προσπάθησα πολύ. Είναι μια πολύ σημαντική ημέρα για εμένα η σημερινή, που θα μείνει χαραγμένη μέσα μου. Επ' ευκαιρία θα ήθελα να ευχηθώ περαστικά στον Στέφανο Καπίνο και να επιστρέψει στους αγωνιστικούς χώρους το συντομότερο δυνατό".

Θυμίζουμε ότι ο Κυριακίδης κλήθηκε για πρώτη φορά στην γαλανόλευκη αντί του γκολκίπερ του Ολυμπιακού του οποίου η πρόσκληση ανακλήθηκε από τον Ομοσπονδιακό προπονητή λόγω θλάσης που υπέστη στο ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό, η οποία θα τον αφήσει ένα μήνα εκτός δράσης.

Εξάλλου, ολοκληρώθηκε η πρώτη προπόνηση της Εθνικής ενόψει του φιλικού με τη Λευκορωσία το βράδυ της Τετάρτης (9/11, 21:15) στο γήπεδο Καραϊσκάκη. Στην προπόνηση συμμετείχαν 14 ποδοσφαιριστές και οι υπόλοιποι θα ενσωματωθούν στην αποστολή το αργότερο αύριο (8/11).

Η αυριανή προπόνηση είναι προγραμματισμένη για τις 17:00 στις αθλητικές εγκαταστάσεις του Αγίου Κοσμά και θα είναι ανοιχτή για τους εκπροσώπους των ΜΜΕ.Ο κ. Σκίμπε θα κάνει δηλώσεις για τον αγώνα με την Λευκορωσία πριν την έναρξή της.

TAGS ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ