ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΟΣ

Κύπρος - Ελλάδα: Εισιτήρια στα ταμεία του ΓΣΠ

Κύπρος - Ελλάδα: Εισιτήρια στα ταμεία του ΓΣΠ

Ανακοίνωση για τα εισιτήρια του αγώνα ανάμεσα στην Κύπρο και την Ελλάδα εξέδωσε η ΚΟΠ και αναφέρει και τις τιμές για όποιον θέλει να βρεθεί στο ΓΣΠ της Λευκωσίας.

Η ΚΟΠ εξέδωσε ανακοίνωση για τα εισιτήρια του αγώνα ανάμεσα στην Κύπρο και την Εθνική μας ομάδα, αναφέροντας και τις τιμές για όποιον θέλει να βρεθεί στο ΓΣΠ της Λευκωσίας.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

"Ο αγώνας της Εθνικής μας ομάδας των Ανδρών με την Ελλάδα πλησιάζει και μαζί, κορυφώνεται και το ενδιαφέρον των φιλάθλων για να προμηθευτούν εισιτήρια. Ο αριθμός των εισιτηρίων που πωλούνται από την ιστοσελίδα της ΚΟΠ αυξάνεται συνεχώς και αναμένεται να αυξηθεί ακόμη περισσότερο σήμερα και αύριο.

Από σήμερα στις 09:00 το πρωί θα πωλούνται εισιτήρια και στα ταμεία του ΓΣΠ. Οι ώρες πώλησεις των εισιτηρίων για σήμερα Πέμπτη και αύριο Παρασκευή είναι από τις εννέα το πρωί μέχρι τη μία το μεσημέρι και από τις τρεις μέχρι τις έξι το απόγευμα (09:00 - 13:00, 15:00 - 18:00).

Το Σάββατο 7 Οκτωβρίου, ημέρα διεξαγωγής του αγώνα, τα εισιτήρια θα πωλούνται από τις εννέα το πρωί μέχρι και τις 21:45, ώρα έναρξης του αγώνα Κύπρου - Ελλάδας.

Όσον αφορά την ηλεκτρονική πώληση εισιτηρίων, αυτή γίνεται μέσω της ιστοσελίδας της ΚΟΠ www.cfa.com.cy και στο link https://online.theasis.cy.net/ticketonline/cyprus/ .

Η τιμή των εισιτηρίων παραμένει στα 10 ευρώ για τη Δυτική κερκίδα και τα πέταλα ενώ για την ανατολική κερκίδα, διατίθενται οικογενειακά πακέτα αξίας 15 ευρώ με το οποίο μπορούν να εισέλθουν στο γήπεδο δύο ενήλικες και δύο παιδιά κάτω των 12 ετών.

Ο αγώνας Κύπρος - Ελλάδα θα γίνει το Σάββατο 7 Οκτωβρίου στο ΓΣΠ και θα αρχίσει στις 21:45".

TAGS ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ