ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΟΣ

Ξεκίνημα με νίκη για την Εθνική, 2-0 την Ουαλία

Ξεκίνημα με νίκη για την Εθνική, 2-0 την Ουαλία

Η Εθνική Νέων επικράτησε με 2-0 της αντίστοιχης της Ουαλίας στην πρεμιέρα του 6ου ομίλου της προκριματικής φάσης με τους παίκτες του Γιάννη Γκούμα να παίζουν αρκετά καλά σε όλο το 90λεπτο. (VIDEOS)

Η Εθνική Νέων διαθέτει παίκτες με αρκετό ταλέντο στη σύνθεση της και τα παιδιά του Γιάννη Γκούμα φρόντισαν να δείξουν μέρος των ικανοτήτων τους στην πρεμιέρα του 6ου ομίλου της προκριματικής φάσης του Ευρωπαϊκού πρωταθλήματος.

Το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα επικράτησε με 2-0 της αντίστοιχης ομάδας της Ουαλίας χάρη σε γκολ που πέτυχαν οι Μίγγος και Νικολάου και ξεκίνησε με το δεξί τις υποχρεώσεις της στον 6ο όμιλο.

Η Εθνική Ελλάδος ήταν καλύτερη σε όλη την διάρκεια του αγώνα αλλά η υπεροχή της στο πρώτο ημίχρονο δεν καρποφόρησε. Οι παίκτες του Γιάννη Γκούμα συνέχισαν να πιέζουν και στο δεύτερο μέρος και κατάφεραν να πετύχουν δυο γκολ.

Το 1-0 έγινε στο 59' μετά από εξαιρετική ενέργεια. Η μπάλα έφτασε δεξιά στον Σταθόπουλο που έκανε ένα παράλληλο γύρισμα, ο Βρουσάι έκανε κίνηση για την μπάλα αλλά δεν την βρήκε, αυτή πέρασε και ο επερχόμενος Μίγγος από κοντά με πλασέ άνοιξε το σκορ.

Στο 78' το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα έφτασε στο 2-0 όταν ο Μίγγος εκτέλεσε φάουλ από τα αριστερά και ο Νικολάου στο δεύτερο δοκάρι πετάχτηκε και έστειλε με προβολή την μπάλα στα δίχτυα.

Η Εθνική Ελλάδος δεν απειλήθηκε σε κανένα σημείο του αγώνα ενώ στις καθυστερήσεις είχε διπλή ευκαιρία για να κάνει το 3-0 αλλά την σπατάλησε.

Ο Βούλγαρος διαιτητής της αναμέτρησης Ιβάιλο Στογιάνοβ παρατήρησε με κίτρινη κάρτα τους Λημνιό, Κατράνη και Λούις.

Η Ελλάδα θα αντιμετωπίσει το Λουξεμβούργο το Σάββατο 12 Νοεμβρίου και ώρα 17:00.

ΟΥΑΛΙΑ: Χέιλ-Μπράουν, Κοξ, Πουλ, Αμπάντου, Ντα Σίλβα, Τζακ Έβανς (76' Λούις), Σμιθ, Χάρις, Γούντμπερν (90' Χάρινγκτον), Κίραν Έβανς (46' Μπρόντχεντ), Ρόμπερτς.

ΕΛΛΑΔΑ: Σιαμπάνης, Βαλμάς, Κατράνης, Ρέτσος, Λάμπρου, Λημνιός, Μίγγος (90' Παυλίδης), Σταθόπουλος (69' Σαμπανίδης), Βρουσάι (78' Οικονομίδης), Νικολάου, Νάτσος.

Η Βαθμολογία
1. Ελλάδα 3 (2-0)
2. Αγγλία 3 (2-0)
3. Λουξεμβούργο 0 (0-2)
4. Ουαλία 0 (0-2)

TAGS ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ