ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΟΣ

Κουλούρης: "Θα ξεπεράσουμε την ήττα και θα δούμε μπροστά"

Κουλούρης: "Θα ξεπεράσουμε την ήττα και θα δούμε μπροστά"
INTIME SPORTS

Η Εθνική Νέων ηττήθηκε με 4-0 από τη Ρωσία στον πρώτο ημιτελικό του EURO U-19 και αποκλείστηκε από την συνέχεια. Ο Ευθύμης Κουλούρης μίλησε στο σάιτ της UEFA για την εμπειρία και την επόμενη μέρα.

Την συντριβή με 4-0 από τη Ρωσία υπέστη η Εθνική Νέων στον πρώτο ημιτελικό του EURO U-19 και δεν κατάφερε να κάνει το μεγάλο βήμα για την πρόκριση στον τελικό της διοργάνωσης, όπου βρέθηκε από τον άλλο αγώνα η Ισπανία (2-0 τη Γαλλία)

Ο Ευθύμης Κουλούρης μίλησε στο σάιτ της UEFA και αναφέρθηκε στην ήττα του αντιπροσωπευτικού μας συγκροτήματος, που άντεξε στο πρώτο μέρος και το 0-0 μάλλον το αδικούσε, μιας και είχε δοκάρι και μια ακόμη κλασική ευκαιρία για να σκοράρει.

"Είναι ένα γλυκόπικρο συναίσθημα. Πιστέψαμε στους εαυτούς μας και πως μπορούσαμε να περάσουμε στον τελικό. Θα δίναμε μεγάλη χαρά και θα το πανηγυρίζαμε μέσα στην χώρα μας. Αυτό όμως είναι το ποδόσφαιρο, θα αφήσουμε πίσω μας την ήττα και θα κοιτάξουμε μπροστά", είπε αρχικά ο Κουλούρης και συνέχισε:

"Ήμασταν άτυχοι στο πρώτο μέρος. Θα μπορούσαμε να έχουμε πάρει το προβάδισμα και όλο το ματς θα ήταν διαφορετικό. Στο δεύτερο ημίχρονο, δεν ξεκινήσαμε όπως θα έπρεπε και το πληρώσαμε. Ένα αμυντικό λάθος σε στημένη φάση και μετά ένα ακόμη λάθος δυο λεπτά μετά, με αποτέλεσμα να μείνουμε με δυο γκολ πίσω. Στην συνέχεια, μείναμε με δέκα παίκτες και καταρρεύσαμε ψυχολογικά. Ήταν απολύτως φυσιολογικό".

Ο νεαρός άσος, ο οποίος είχε το δοκάρι της Εθνικής μας, τόνισε πως "το 4-0 ίσως δείχνει πολύ μεγάλο, αλλά το ματς κρίθηκε στις λεπτομέρειες. Σε κάποια ματς της φάσης των ομίλων είχαμε τύχη. Με τη Ρωσία ήμασταν άτυχοι. Θα μπορούσαμε να φτάσουμε στον τελικό αν είχαμε περισσότερη αυτοπεποίθηση στο γκολ. Δεν έχουμε να ζηλέψουμε πολλά, βλέποντας τις μεγάλες ποδοσφαιρικές δυνάμεις της Ευρώπης".

Τέλος, ο Κουλούρης σχολίασε ότι "ήταν μια εξαιρετική εμπειρία που δεν μπορούμε να ξεχάσουμε. Ξοδέψαμε έναν υπέροχο μήνα δουλεύοντας όλοι μαζί με κοινό στόχο και είμαστε υπερήφανοι με ό,τι πετύχαμε. Στον τελικό, η Ρωσία είναι ικανή να σηκώσει το τρόπαιο, όπως θα μπορούσαν και οι τέσσερις ομάδες της τετράδας. Τέτοια ματς χρειάζονται συγκέντρωση και προσοχή σε όλο το 90λεπτο".

TAGS ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ