ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΟΣ

Κουλούρης: "Μπορούμε να πάμε στον τελικό"

Κουλούρης: "Μπορούμε να πάμε στον τελικό"
INTIME SPORTS

Ο Ευθύμης Κουλούρης μίλησε για το ματς της Εθνικής Νέων με την Ρωσία ενώ αναφέρθηκε στον ΠΑΟΚ και στους στόχους του την νέα σεζόν.

Η Εθνική Νέων είναι στα ημιτελικά του Πανευρωπαϊκού Πρωταθλήματος Euro U19 και στις 16/7 θα αντιμετωπίσει την Ρωσία με φόντο την πρόκριση στον μεγάλο τελικό.

Για το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα αλλά και για τον ΠΑΟΚ μίλησε στην επίσημη ιστοσελίδα της ΠΑΕ ο Ευθύμης Κουλούρης. Αναλυτικά:

Ευθύμη συγχαρητήρια για την πρόκριση. Ποιες είναι οι πρώτες σκέψεις σου για την πρόκριση; "Είμαστε πολύ χαρούμενοι για αυτό το γεγονός. Θέλαμε πολύ να περάσουμε στις τέσσερις καλύτερες ομάδες της Ευρώπης. Είναι κάτι πολύ σπουδαίο τόσο για εμάς όσο και για την χώρα μας και νιώθουμε πολύ περήφανοι που φοράμε αυτή την φανέλα και φτάσαμε ως εδώ. Αφήνουμε στην άκρη τους πανηγυρισμούς πλέον και στρέφουμε την προσοχή μας στην Ρωσία. Είναι ένα παιχνίδι που θέλουμε πολύ να κερδίσουμε και θα δώσουμε τα πάντα για να το πετύχουμε".

Ποιος είναι πλέον ο στόχος αυτής της ομάδας; Υπάρχουν σκέψεις ακόμα και για τρόπαιο; Πως είναι το κλίμα στην ομάδα;
"Ναι, εννοείται. Δεν μπορούμε να μην πιστεύουμε στον τίτλο, γιατί έτσι δεν θα βγάλουμε κάτι καλό στο γήπεδο. Περάσαμε και είμαστε πολύ ευχαριστημένοι γι αυτό. Πλέον ξεχνάμε τα προηγούμενα ματς και επικεντρωνόμαστε στον αντίπαλο μας. Όλοι πιστεύουμε ότι αν δώσουμε αυτό που μπορούμε θα είμαστε στον τελικό της διοργάνωσης. Θα κάνουμε ό,τι καλύτερο μπορούμε και στο τέλος θα δούμε το αποτέλεσμα".

Τα περισσότερα παιδιά προέρχεστε από μία γεμάτη και δύσκολη σεζόν με πολλές συμμετοχές. Υπάρχει κούραση ή το πάθος για μία επιτυχία με την εθνική σας κάνει να την ξεπερνάτε;
" Σαφέστατα υπάρχει κούραση. Όλοι είμαστε άνθρωποι. Προσπαθήσαμε μέσα από την προετοιμασία αλλά και τις προπονήσεις να επικεντρωθούμε σε κάποια πράγματα αλλά και να ξεκουραστούμε τόσο σωματικά όσο και πνευματικά. Όταν όμως βρίσκεσαι στους «4» της Ευρώπης πιστεύω αφήνεις στην άκρη την κούραση και επικεντρώνεσαι σε αυτό το παιχνίδι, δίνοντας ότι καλύτερο έχεις, το 100%".

Ο ΠΑΟΚ ρίχνεται στην μάχη των προκριματικών γύρων του Europa League. Μία πρώτη εκτίμηση για τις δύο αναμετρήσεις με την Λοκομοτίβα αλλά και τις ευχές που θέλεις να δώσεις στους συμπαίκτες ενόψει της πρώτης μάχης της σεζόν
"Εύχομαι καταρχάς καλή επιτυχία στους συμπαίκτες. Έχω μάθει, και από αυτούς αλλά και από τα όσα γράφονται, ότι η προετοιμασία έχει πάει πολύ καλά και ότι έχουν προετοιμαστεί όσο το δυνατόν καλύτερα. Είναι μία δύσκολη περίοδος, αλλά πιστεύω ότι θα παρουσιαστούν έτοιμοι κόντρα στην Λοκομοτίβα και θα πετύχουν την πρόκριση. Η προηγούμενη σεζόν τελείωσε πολύ αργά και η φετινή πολύ νωρίς. Είμαι σίγουρος ότι θα πάει καλά ο πρώτος προκριματικός και θα βρεθούμε στην επόμενη φάση".

Μπορεί να μην έχεις ακόμη τελειώσει την σεζόν 2014-15 αλλά οι στόχοι σου για την νέα σεζόν ποιοι είναι;
"Θέλω να γυρίσω και να ενσωματωθώ στην ομάδα, να μπω στην φιλοσοφία του νέου προπονητή και να μπω γρήγορα στο κλίμα της ομάδας. Αυτή την στιγμή είμαι επικεντρωμένος στην Εθνική. Μόλις τελειώσουμε από εδώ θα γυρίσω και θα δουλέψω σκληρά. Θέλω η νέα σεζόν να είναι γεμάτη για μένα και να δώσω όλο μου το είναι για να πετύχει ο ΠΑΟΚ".

TAGS ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ