ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΟΣ

Κοντά στις 750.000 ευρώ η αποζημίωση του Ρανιέρι

Κοντά στις 750.000 ευρώ η αποζημίωση του Ρανιέρι
INTIME SPORTS

Η ΕΠΟ θέλει να τελειώνει το θέμα με τον Κλάουντιο Ρανιέρι και μετά να κοιτάξει την διάδοχη κατάσταση. Ένα ποσό κοντά στις 750.000 ευρώ αναμένεται να εισπράξει ο Ιταλός προπονητής.

Η θητεία του Κλάουντιο Ρανιέρι στον πάγκο της Εθνικής μας ομάδας θα είναι σύντομη, αλλά αρκετά... δαπανηρή. Αν υπολογίσει κάποιος πως για κάθε ματς θα κοστίσει πάνω από 180.000 ευρώ, τότε ο καθένας αντιλαμβάνεται ότι είναι "τσουχτερός".

Ο Ιταλός προπονητής, αναμένεται να λάβει ένα ποσό κοντά στις 750.000 ευρώ για να λύσει το συμβόλαιό του, με την εφημερίδα "Live Sport" να αναφέρει πως η ΕΠΟ θέλει να δώσει τα χρήματα αυτά σε 10 δόσεις. Ουσιαστικά, κοντά στα μισά χρήματα απ' αυτά που θα κόστιζε για δυο χρόνια συμβολαίου.

Ο Ρανιέρι κάθισε τέσσερα επίσημα ματς στον πάγκο της Εθνικής μας στα προκριματικά του EURO 2016 και η συγκομιδή ήταν... ένας βαθμός στο Ελσίνκι με τη Φινλανδία. Στα άλλα τρία ματς, η "γαλανόλευκη" ηττήθηκε εντός έδρας χωρίς να πετύχει έστω ένα γκολ.

Την υπόθεση χειρίζονται οι δικηγόροι των δυο πλευρών, όχι οι Ρανιέρι-Σαρρής και άπαντες περιμένουν τις οριστικές εξελίξεις. Πρώτα θα λυθεί το θέμα αυτό και μετά θα γίνει συμβούλιο, ώστε να κοιτάξει η Ομοσπονδία το "αύριο" του αντιπροσωπευτικού συγκροτήματος.

TAGS ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ