ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΟΣ

Κολοβέτσιος: "Να καλύψουμε επάξια το κενό του Μανωλά"

ÃÉÏÕÑÏÐÁ ËÉÃÊ / ÁÈËÅÔÉÊ ÌÐÉËÌÐÁÏ - ÐÁÏ / EUROPA LEAGUE / ATHLETIC BILBAO - PANATHINAIKOS (Eurokinissi Sports)
ÃÉÏÕÑÏÐÁ ËÉÃÊ / ÁÈËÅÔÉÊ ÌÐÉËÌÐÁÏ - ÐÁÏ / EUROPA LEAGUE / ATHLETIC BILBAO - PANATHINAIKOS (Eurokinissi Sports) EUROKINISSI SPORTS

Ο Δημήτρης Κολοβέτσιος έθεσε τον στόχο της Εθνικής στους αγώνες με την Κροατία, ενώ υποστήριξε πως η απουσία του Κώστα Μανωλά είναι σημαντική, αλλά τόσο ο ίδιος όσο κι οι υπόλοιποι στόπερ θα προσπαθήσουν να καλύψουν επάξια το κενό του.

Το απόγευμα της Δευτέρας (06/11) πραγματοποιήθηκε η πρώτη προπόνηση της Εθνικής στις εγκαταστάσεις του Αγίου Κοσμά ενόψει των αναμετρήσεων με την Κροατία για τα μπαράζ του Παγκοσμίου Κυπέλλου 2018.

Πριν απ' την έναρξη της προπόνησης, ο Δημήτρης Κολοβέτσιος, που κλήθηκε πρώτη φορά στο αντιπροσωπευτικό συγκρότημα, μίλησε στους εκπροσώπους Τύπου και έθεσε τον στόχο της Εθνικής στους αγώνες με τους Κροάτες.

Παράλληλα, χαρακτήρισε σημαντική την απουσία του Κώστα Μανωλά απ' το πρώτο ματς, αλλά υποστήριξε πως τόσο ο ίδιος όσο κι οι υπόλοιποι στόπερ θα προσπαθήσουν να καλύψουν επάξια το κενό του.

ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ ΟΙ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΟΥ:

Για τα παιχνίδια με την Κροατία: "Πρέπει να έχουμε έχουμε θέληση και πάθος για να δείξουμε ποσό πολύ το θέλουμε".

Για την απουσία του Μανωλά: "Η αλήθεια είναι ότι δεν το περιμένανε, δυστυχώς ήρθε, είναι πολύ σημαντικός παίκτης για την ομάδα μας, αλλά πρέπει να κοιτάξουμε μπροστά. Θα κοιτάξουμε να καλύψουμε το κενό επάξια και να πάρουμε ένα θετικό αποτέλεσμα".

Για τον πρώτο αγώνα στο Ζάγκρεμπ: "Θα πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι αμυντικά, να είμαστε σωστοί τακτικά και να μην δεχτούμε κάποιο γκολ, ώστε στη ρεβάνς να διεκδικήσουμε την πρόκριση".

Photo Credits: Eurokinissi

TAGS ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ