ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΟΣ

Κλήση Σάντος στον Πέτσο

Κλήση Σάντος στον Πέτσο

Στην προεπιλογή των ποδοσφαιριστών ενόψει του εκτός έδρας φιλικού με τη Βοσνία/Ερζεγοβίνη (10/8), βρίσκεται ο Θανάσης Πέτσος της Καϊζερσλάουτερν.Επιστρέφει ο Πλιάτσικας. Ποιούς άλλους παίκτες κάλεσε ο Σάντος.

Ένα νέο πρόσωπο βρίσκεται στην προεπιλογή του Φερνάντο Σάντος για το εκτός έδρας φιλικό της Εθνικής ανδρών με αντίπαλο τη Βοσνία/Ερζεγοβίνη (10/8).

Ο λόγος για τον 20χρονο αμυντικό μέσο της Καϊζερσλάουτερν, Θανάση Πέτσο οποίος κλήθηκε από τον Πορτογάλο τεχνικό στην αποστολή για το συγκεκριμένο τεστ.

Ο νεαρός παίκτης που αγωνίζεται ως αμυντικός μέσος είναι η νέα επιλογή του ομοσπονδιακού προπονητή ενώ αποτελεί ήδη μέλος της Εθνικής Ελπίδων.

Στις κλήσεις ξεχωρίζει και το όνομα του Βασίλη Πλιάτσικα ο οποίος επιστρέφει στο αντιπροσωπευτικό συγκρότημα μετά τον σοβαρό τραυματισμό του.

Τελευταία του συμμετοχή ήταν τον Νοέμβριο του 2009 στο μπαράζ με την Ουκρανία για την πρόκριση στα τελικά του Μουντιάλ του 2010.

Ο πρώην μέσος της ΑΕΚ πλέον παραχωρήθηκε από τη Σάλκε στη Ντούισμπουργκ με τη μορφή δανεισμού.

Όπως φαίνεται ο ομοσπονδιακός προπονητής αναζητά λύσεις στη θέση του αμυντικού μέσου και στο πλαίσιο αυτό εντάσσονται οι δύο παραπάνω κλήσεις.

Κατά τα άλλα δεν υπήρξαν άλλες σημαντικές εκπλήξεις στην ανακοίνωση της προεπιλογής ποδοσφαιριστών που ανήκουν σε ομάδες του εξωτερικού, ενόψει της εκτός έδρας φιλικής αναμέτρησης της Εθνικής Ανδρών με τη Βοσνία/Ερζεγοβίνη (10/8).

Αναλυτικά ο Φερνάντο Σάντος έχει καλέσει τους: Βαγγέλη Μόρα, Κυριάκο Παπαδόπουλο(Σάλκε), Σωκράτη Παπασταθόπουλο(Βέρντερ Βρέμης), Γιώργο Τζαβέλλα(Άιντραχτ Φρανκφούρτης), Παναγιώτη Κονέ(Μπρέσια), Αλέξανδρο Τζιόλη, Βασίλη Πλιάτσικα(Ντούισμπουργκ), Γιώργο Σαμαρά(Σέλτικ).

Η τελική λίστα των παικτών θα ανακοινωθεί σε συνέντευξη Τύπου από τον ομοσπονδιακό προπονητή, Φερνάντο Σάντος την Παρασκευή(5/8-11:00) σε αίθουσα ξενοδοχείου στη Βουλιαγμένη.

TAGS ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ