ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΟΣ

Κατσουράνης: "Η Εθνική ομάδα έχει μέλλον"

Κατσουράνης: "Η Εθνική ομάδα έχει μέλλον"
INTIME SPORTS

Ο Κώστας Κατσουράνης τόνισε στις δηλώσεις του μετά το ματς πως η συγκεκριμένη Εθνική ομάδα έχει μέλλον αλλά απέφυγε να μιλήσει για το δικό με τη γαλανόλευκη φανέλα

" Είμαστε όλοι περήφανοι που φτάσαμε εδώ. Ήταν ένα πολύ ωραίο ταξίδι. Θέλω να πω ένα δημόσιο ευχαριστώ στους Κώστα Χαλκιά και Νίκο Λυμπερόπουλο, οι οποίοι ολοκλήρωσαν την καριέρα τους με την εθνική ομάδα. Είναι δύο σπουδαίοι ποδοσφαιριστές και κυρίως εξαιρετικά παιδιά που έδωσαν πολλά για την εθνική ομάδα ."

Τους εύχομαι μέσα από την καρδιά μου υγεία και ό,τι καλύτερο για τη συνέχεια", είπε αρχικά ο άσος του Παναθηναϊκού.

Και προσέθεσε: "Είμαστε κουρασμένοι, υπάρχει μία μικρή απογοήτευση, αλλά είμαστε πολύ περήφανοι. Από το περυσινό καλοκαίρι που τρέχαμε στα δικαστήρια για την υπόθεση των στημένων αγώνων, το φετινό φτάσαμε στους "8" της Ευρώπης" κι αυτό αποτελεί μεγάλο κατόρθωμα".

Ερωτηθείς για τα προκριματικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου, ο Κώστας Κατσουράνης απάντησε αινιγματικά για το μέλλον της καριέρας του: "Όλα είναι πιθανά, δεν είμαστε μικρά παιδιά. Δεν είναι η κατάλληλη στιγμή για να αποφασίσω, όπως και να 'χει πάντως, θα το σκεφτώ σοβαρά". Η εθνική ομάδα, πάντως, έχει μέλλον. Τα νέα παιδιά πήραν μία τεράστια εμπειρία, στη συνέχεια θα αποκτήσουν κι άλλες και πιστεύω ότι η εθνική θα πάει το ίδιο καλά και στο μέλλον".

TAGS ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ