ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΟΣ

Κατσουράνης: "Έχουμε καλούς και ταλαντούχους παίκτες"

Κατσουράνης: "Έχουμε καλούς και ταλαντούχους παίκτες"

Στην εφημερίδα "Real News" μίλησε ο Κώστας Κατσουράνης, ο οποίος αναφέρθηκε στην έναρξη των προκριματικών του Παγκοσμίου Κυπέλλου και στη νέα προσπάθεια της Εθνικής μας ομάδας.

Πλέον, βλέπει τα πράγματα απ΄έξω ως παρατηρητής και φίλαθλος, παρ' όλα αυτά γνωρίζει την Εθνική ομάδα όσο λίγοι. Ο Κώστας Κατσουράνης, μίλησε στην εφημερίδα "Real News" για την έναρξη των προκριματικών του Παγκοσμίου Κυπέλλου και τη νέα προσπάθεια της γαλανόλευκης με τον Μίχαελ Σκίμπε στην τεχνική ηγεσία.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο παλαίμαχος άσος:

Αυτονόητο είναι ότι εύχομαι τα καλύτερα στην ομάδα μας και στόχος μας φυσικά δεν μπορεί να είναι άλλος από την παρουσίας μας στη Ρωσία. Έχουμε καλούς ποδοσφαιριστές, με ταλέντο και επιθυμία για διάκριση και αυτό που μένει είναι να δέσουν, να βρουν τη χημεία μεταξύ τους και το ωραίο κλίμα που υπήρχε σε εμάς τους πιο παλιούς.

Πιστεύω πως είναι θέμα δικό τους και του προπονητή να το αποκτήσουν, να ξεκινήσουν από την αρχή και να προχωρήσουν μπροστά.Να ξεχάσουν ότι δεν καταφέραμε να πάμε στη Γαλλία και να αφοσιωθούν στη νέα τους προσπάθεια.

Σίγουρα στο ποδόσφαιρο δεν πρέπει να υποτιμάς κανέναν, αλλά το ότι με το Γιβραλτάρ πρέπει να κάνουμε δύο νίκες δεν το συζητώ. Μέσα από την καρδιά μου εύχομαι ό,τι καλύτερο για την ομάδα μας και να εκπληρωθούν όλες της οι προσδοκίες".

Photo Credits: Action Images

TAGS ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ