ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΟΣ

Καρνέζης: "Είναι καλό για εμάς να μην είναι στο 100% ο Φαλκάο"

Entrenamiento del Granada. En la imagen, Karnezis. 

Granada training session. In this picture, Karnezis.
Entrenamiento del Granada. En la imagen, Karnezis. Granada training session. In this picture, Karnezis. MIGUEL ANGEL MOLINA

Ο Ορέστης Καρνέζης μιλώντας σε κολομβιανά ΜΜΕ , ευχήθηκε περαστικά στον Ραδαμέλ Φαλκάο ωστόσο παραδέχτηκε ότι η ενδεχόμενη ανετοιμότητά του μόνο θετική μπορεί να είναι για την Εθνική.

Ο τερματοφύλακας της Γρανάδα και της Εθνικής Ελλάδας, μιλώντας στον ραδιοφωνικό σταθμό της Κολομβίας "Antenna", χαρακτήρισε λυπηρό τον τραυματισμό του συναδέλφου του Ραδαμέλ Φαλκάο και εξέφρασε την πίστη ότι τα σχέδια της Εθνικής Ελλάδας δεν αλλάζουν με έναν τραυματισμό αντιπάλου.

"Κατ΄αρχήν λυπάμαι γι αυτό που συνέβη στον Ραδαμέλ. Είναι ποδοσφαιριστής, είμαι ποδοσφαιριστής και το νιώθω αυτό που περνάει. Αλλά είναι γεγονός ότι θα είναι πλεονέκτημα για την Εθνική της χώρας μου εάν ο Φαλκάο δεν είναι στο 100%. Είναι ένας ποδοσφαιριστής με μεγάλη ποιότητα. Αλλά εμείς έχουμε τα σχέδιά μας τα οποία δεν αλλάζουν με έναν τραυματισμό κάποιου αντιπάλου, όποιος και αν είναι αυτός.

Η Κολομβία έχει παίκτες υψηλού επιπέδου, αλλά και η Ελλάδα το ίδιο. Έχουμε παίκτες σαν τον Κατσουράνη και τον Καραγκούνη που έχουν κατακτήσει το Euro 2004 και αυτό είναι πάρα πολύ σημαντικό. Ακόμη δεν σκεφτόμαστε την Κολομβία και το Μουντιάλ γιατί έχουμε υποχρεώσεις με τους συλλόγους μας, όταν συγκεντρωθούμε θα το κάνουμε."

TAGS ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ