ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΟΣ

Καρνέζης: "Νιώσαμε ντροπή ορισμένες φορές"

Καρνέζης: "Νιώσαμε ντροπή ορισμένες φορές"
INTIME SPORTS

Ο Ορέστης Καρνέζης εκπροσώπησε τους παίκτες της Εθνική ομάδας και αναφέρθηκε στην πορεία μέχρι τώρα, λέγοντας πως πεισμώνει τους πάντες η τελευταία θέση.

Ο τερματοφύλακας της Εθνικής ομάδας, Ορέστης Καρνέζης, εκπροσώπησε τους διεθνείς στη συνέντευξη Τύπου του αγώνα με τα Νησιά Φερόε. Ο ίδιος είπε ότι οι παίκτες έχουν αισθανθεί ντροπή ορισμένες φορές με τις εμφανίσεις τους στα προκριματικά και πως θα δώσουν τα πάντα στα ματς που απομένουν.

"Πάντα θέλουμε να νικάμε και συμβαίνουν αυτά στο ποδόσφαιρο", είπε ο διεθνής γκολκίπερ σε ερώτηση για την ήττα του πρώτου γύρου στο Φάληρο, ενώ για την ταλαιπωρία που υπέστη η αποστολή και για το ότι το ματς θα γίνει σε πλαστικό χλοοτάπητα ανέφερε:

"Δεν είναι οι καλύτερες συνθήκες, αλλά δεν παίζουμε πρώτη φορά σε πλαστικό χορτάρι, είχε συμβεί και στη Λιθουανία. Είμαστε επαγγελματίες και αύριο πρέπει να νικήσουμε. Μόνο αυτό μπορούμε να πούμε".

"Μας πεισμώνει η τελευταία θέση, δεν μας αξίζει. Ξέρουμε τις δυνατότητές μας. Αδικούμε εμάς και την ομάδα. Χάσαμε ματς που δεν έπρεπε. Θα κάνουμε ό,τι μπορούμε για να μην χάσουμε τώρα και στα υπόλοιπα παιχνίδια", δήλωσε ακόμα ο Καρνέζης.

Για την ποιοτική διαφορά των δυο ομάδων, τόνισε πως "αν δείτε που παίζουν οι παίκτες των δυο ομάδων, δεν υπάρχει μέτρο σύγκρισης. Είμαστε προβληματισμένοι, στεναχωρημένοι, διότι εμείς φαινόμαστε. Δε μας αρέσει αυτή η κατάσταση. Νιώσαμε και ντροπή ορισμένες φορές. Δε νικάει η φανέλα, αλλά εμείς μέσα στο γήπεδο. Πληρώσαμε που δεν ήμαστσαν καλοί. Τώρα, τρέχουμε να προλάβουμε".

TAGS ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ