ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΟΣ

Καρέλης: "Θέλει δουλειά το νέο σχήμα"

Καρέλης: "Θέλει δουλειά το νέο σχήμα"
Καρέλης ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Το νέο σχήμα με το οποίο αγωνίζεται η Εθνική θέλει δουλειά σύμφωνα με το Νίκο Καρέλη, ο οποίος υποστήριξε για τον ίδιο ότι θέλει να βελτιώνεται όσο περισσότερο γίνεται. Αισιόδοξος ο Καρνέζης ότι θα... στρώσουν τα πράγματα.

Ο Νίκος Καρέλης μπήκε στο ματς κόντρα στο Μαυροβούνιο στην ανάπαυλα και κατάφερε να σημειώσει ένα πολύ ωραίο γκολ, με το οποίο η Εθνική έκανε το 2-1, που έμεινε μέχρι τέλους.

Ο επιθετικός της Γκενκ κλήθηκε να σχολιάσει μετά το ματς ότι τα καταφέρνει μια χαρά με το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα όταν αγωνίζεται και απάντησε: " Προσπαθώ να μην το σκέφτομαι έτσι. Εγώ θέλω να βελτιωθώ όσο περισσότερο γίνεται και να βοηθήσω την ομάδα μου".

Πρόσθεσε: " Είμαι χαρούμενος για το γκολ που πέτυχα, αλλά το σημαντικό είναι η νίκη. Παίρνουμε ψυχολογία με αυτό το αποτέλεσμα. Όλα τα παιδιά μπήκαν δυναμικά σήμερα και η νίκη θα μας βοηθήσει στα επόμενα παιχνίδια".

Για το γεγονός ότι η Εθνική παίζει με νέο σχήμα (3-6-1, 3-5-2), είπε: "Είναι διαφορετικό το σύστημα, θέλουμε αρκετή δουλειά στις προπονήσεις. Πρέπει αυτά που δουλεύουμε να τα περάσουμε στον αγώνα". Ενώ για τον προσεχή αγώνα με την Ισλανδία σχολίασε: " Όλα τα παιχνίδια είναι δύσκολα, πρέπει να είμαστε πιο συγκεντρωμένοι και θα δουλέψουμε για το ματς αυτό".

Καρνέζης: "Σιγά, σιγά θα γίνουν όλα"

Ο γκολκίπερ της Εθνικής, Ορέστης Καρνέζης, δήλωσε μετά το ματς: " Ήταν ένα θετικό αποτέλεσμα. Κάναμε καλό παιχνίδι και δημιουργήσαμε ευκαιρίες. Ήταν σημαντική αυτή η νίκη, πήραμε θετική ενέργεια. Είναι πολλά τα νέα πρόσωπα, μιλάμε μεταξύ μας και πρέπει να βρούμε ο ένας τον άλλον. Υπάρχει θέληση και σιγά, σιγά θα γίνουν όλα, γιατί δεν γίνεται να αλλάξει μία ομάδα από τη μία στιγμή στην άλλη. Πρέπει να δουλέψουμε, ώστε να είμαστε πιο δεμένοι. Έχουμε χρόνο για να δοκιμάσουμε πράγματα. Ήταν μία άσχημη περίοδος για όλους αυτή που πέρασε και από τα θετικά αποτελέσματα έρχονται τα καλύτερα".

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

Πρώτη νίκη με Σκίμπε, 2-1 η Εθνική το Μαυροβούνιο

Η κριτική των Ελλήνων διεθνών

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

Σκίμπε: "Ικανοποιημένος απόψε, το φθινόπωρο θα είμαστε έτοιμοι"

PHOTO CREDITS: ACTION IMAGES

TAGS ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ