ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΟΣ

Καραγκούνης: "Ελλάδα 2004 ή Λέστερ; Ας δώσουμε φιλικό"

2-0
Καραγκούνης ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Ο Γιώργος Καραγκούνης ρωτήθηκε από την ιστοσελίδα "goal.com" για το ποια ήταν η μεγαλύτερη έκπληξη: Αυτή του Euro 2004 ή η κατάκτηση της Premier League από τη Λέστερ. "Να κλείσουμε φιλικό για να δούμε..." είπε χαριτολογώντας ο "Κάρα". (VIDEO).

Η κατάκτηση του Euro 2004 από την Εθνική μας ομάδα και αυτή της Premier League από τη Λέστερ τη σεζόν που ολοκληρώθηκε δεδομένα συνιστούν τεράστιες εκπλήξεις στην ιστορία του ποδοσφαίρου. Η ιστοσελίδα "goal.com" απευθύνθηκε στον Γιώργο Καραγκούνη, προκειμένου να πει την άποψή του.

Ο "Κάρα" έριξε μια ενδιαφέρουσα ιδέα, χαριτολογώντας: Να δοθεί ένα φιλικό ανάμεσα στις δύο ομάδες για να λυθεί η απορία. Υποστήριξε: " Και τα δύο είναι φανταστικά. Είναι οι μεγαλύτερες εκπλήξεις που έχουν γίνει ποτέ.

Για να δούμε ποια είναι η μεγαλύτερη θα πρέπει να μιλήσω με τον φίλο μου Κλάουντιο Ρανιέρι και να κλείσουμε ένα φιλικό. Σοβαρά τώρα, αυτό που έκανε η Λέστερ, με το να είναι επί 12 μήνες σε τέτοια φόρμα είναι κάτι φανταστικό.

Για να κατακτήσεις το πρωτάθλημα πρέπει να είσαι επί 12 μήνες σε καλή κατάσταση, ενώ εμείς ήμασταν σε ένα μήνα. Και εμείς όμως παίξαμε απέναντι στους καλύτερους παίκτες του κόσμου, όπως η Γαλλία, η Πορτογαλία. Οπότε και τα δύο είναι φανταστικά".

TAGS ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ